Lancôme IDÔLE L’INTENSE - En Power Parfym

Inlägget innehåller reklamlänk
 
Jag har aldrig tidigare i livet varit en person som brytt mig så mycket om parfymer som jag börjat göra det sista åren. En doft kan få en sinnestämmning att ändras till så mycket och jag har verkligen börjat samla på mig en ganska fin samling som växer hela tiden. Olika dofter passar verkligen för olika tillfällen. Jag och min son, Kevin som snart är 14 år, går alltid in på Kicks och doftar på olika parfymer när vi är ner till kupolen i Borlänge. Kevin älskar verkligen parfymer och han har själv börjat samla på sig en fin samling med parfymer.
 
När vi var ner sist till Kupolen så doftade jag på den här parfymen från Lancôme, jag sprejade lite på handleden så jag kunde testa den över dagen. Vissa parfymer försvinner liksom, alla parfymer passar inte alla människor. Den här dagen kunde jag inte sluta dofta på min arm, alltså jag vart påmind om doften hela tiden. Jag minns att jag gick runt inne på COOP Forum nere i Borlänge och handlade, doften susade förbi näsan till och från under tiden som en kärlekshistoria, jag kände hela tiden hur mycket jag förälskade mig mer och mer i parfymen.. Saken var klar, Lancome Idôle L ´ Intense skulle få ta en plats i min utökande parfymsamling. Och efter jag köpte den så har jag nästan använt den varje dag, ångrar mig inte för en sekund. Så nästa gång du är in på en parfymbutik, dofta, spreja och känn efter under dagen. Jag hoppas du blir lika kär i den som jag är.
 

Lancôme Idôle L’Intense är en mer intensiv version av Idôle Eau de Parfum. Det är en ren, härligt strålande doft med en hjärtnot som exploderar av ros och jasmin i en ljuvlig förening med pulserande noter av chypre och sensuell vanilj.

Idôle L’Intense är för kvinnor med stora drömmar – en ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Kvinnor som är starka, ärliga, orädda och fulla av självförtroende. Idôle L’Intense har skapats för morgondagens framgångsrika ledare som vågar bryta ny mark. Det är dags för dig att bli en inspirerande Idôle för andra. Tänd din inre gnista och bli din egen Idôle.

Idôle-flaskan är unik. Det är en av de tunnaste flaskorna i världen, och den kan därför inte stå upp. Istället är den inspirerad av en mobiltelefon och är designad för att ligga ner. Den tunna formen gör den väldigt lätt att ta med sig, och den får till och med plats i din minsta handväska.

 

Direktlänk till parfymen hittar du → här

 
lancome - lancomeidoleintense - parfymtips