Stolt tjej - En grym merit!

För cirkus 3 år sedan tog jag fram några recept samt styla/fota bilder för Kiviks Musteri. Verkligen superfina bilder, kan knappt först att dom är mina. Hur som helst så hörde dom av sig igen och ville återanvända mina bilder samt 2 av recepten i en receptfolder. Fick hem dessa med posten förra Fredagen, asså SÅ FINA!!!
 
Framsidan är även min bild, asså sååå magiskt fin! Herregud jag kan inte vara annat än stolt över mig själv och nog har jag börjat få suget tillbaka att fota sånna här bilder igen + massa annat. Har ställt iordning ett litet fotorum på övervåningen och börjat fota lite smått igen, är så skönt att bara gå in i en skapande bubbla. Har en ny drink jag ska försöka få till snart...Ganska vuxen smak på den så återkommer!
 
Dom 2 recepten av mina 3 som jag tog fram för Kiviks är En Midsommardröm och Peachy Kiss. Original recept plus alla bilder hittar ni i → detta inlägg där det tredje receptet även finns.
 
Så nu kan jag även lägga till en receptfolder i min merit. Innan var det en kokbok och sjukt är att det också är en drinkbild, Min Mexican Sangrita. Direktlänk till det receptet har du → här. Och → här är länken till vilken bok drinken finns med i. Det kanske är drinkar jag ska fota i fortsättningen?? Hur som helst, en klapp på axeln till mig själv ♥.
 
Kiviksmusteri - fotografering - yummifood