En favorit • Derma E Radiant Glow

En av mina absoluta favoritoljor som jag använt till och från i några år är den här mumsiga oljan från Derma E som heter Radiant Glow Face Oil. Jag älskar doften av den, hur den går in lätt i huden och hur den känns på huden samt lystern den ger mig. Finns alltså inte så mycket dåligt att säga om den, skulle vara att den är lite kostsam då beroende hur liten vs stor plånbok du har men jag hittade den faktiskt till nedsatt pris från 345:- till 200:- nu hos Pure Habit, direktlänk  → här. På Lyko ligger den liksom på 375:- så det är nästan halva priset!
 
Radiant Glow Face Oil från SunKissAlba tillför något speciellt till DERMA E: s samling hudvårdsprodukter. DermaE´s samarbete med skönhets- och livsstilsmegainfluencer SunKissAlba för att skapa en måste-ha-produkt som kombinerade hennes favoritoljor för hudvård, inklusiveJojoba, Argan och havtorn. Förutom den rika mjukgörande strukturen är Radiant Glow Face Oil från SunKissAlba formulerad med hudälskande antioxidanter för att ge näring och djup återfuktning av huden. För en extra glöd ger Mica en naturlig skimmer som smickrar alla hudtoner.
 
Denna ansiktsolja är inte fet alls, eftersom huden dricker upp oljorna för ett smidigare, mjukare  utseende. Denna återfuktning förnyar hudton och konsistens och främjar ett mer ungdomligt  utseende. Slutresultatet är en lysande vitalitet.


Viktiga ingredienser:

Jojobaolja: Djupt återfuktande olja för ett hälsosamt utseende.

Havtornolja: Innehåller en mängd antioxidanter och vitaminer som hjälper till att uppmuntra frisk och välskött hud.

Argan Oil: En annan essentiell hudvårdsolja, detta hjälper till att ge antioxidantrik fukt för hälsosam hudton och förnyad konsistens.

Mica: Detta är ett naturligt mineral som hjälper till att förbättra hudens friska, naturliga glöd.

Passar alla hudtyper!

Här ser du det skimrande guldglittret i oljan, som absolut inte blir som ett glitter i ansiktet utan ett fint glow. MUMS!
 
Har du testat den eller blir du sugen att slå till?
dermae - faceoil - imittbadrumsskåp