White shirt and leather skirt

Herregud vad trevlig det var i Lördags och jag invigde mina senaste fynd från Myrorna. Skjortan och skinnkjolen som fick följa med hem när jag och Julia var där sist. Är så sjukt nöjd över mitt köp och ångrar det inte för en sekund att jag köpte dom. Tänk att jag blivit en sådan skjort tjej. Helt besatt!
 
Kjolen har slits bak och fickor fram, tror det står Hong Kong i kjolen. Men läckert hörrni! Hur kan man inte älska second hand liksom?
 
Jag hade gjort riktigt mysigt till Lina kom, bubbel och kräftorn började kvällen med. Hallå, hur mysigt!? Tror jag baxnar av alltså..
 
Nog är det väl något riktigt speciellt att kunna lyxa till det med färska snittblommor, bubbel, fint porslin och god mat. Och det behöver inte vara krångligt heller. Allt ligger i detaljerna och fina råvaror. Jag äter med ögonen ALLTID!
 
Efter vi slaffsat i oss kräftorna, brödet jag bakat tillsammans med saffransaiolin jag kasta ihop tidigare på dagen så käkade vi rökt röding med kokt potatis, sockerärtor och romsås. Men herregud så fint alltså. Nu vill jag fylla hela min frys med egenfiskad röding och sen röka fisk hela sommaren lång.. Jajjemän, planen för mig!
 
När vi käkade klart så bänkade vi oss i soffan, jag tände en brasa så kollade vi lite lätt på Mello. Jag som knappt sett ett enda program under hela denna säsong. Vi spelade musik, babblade, skrattade och grät. Bästa kvällen ever med andra ord! Här kommer alla känslor på en och samma gång ♥. Runt 01-tiden åkte Lina hem och jag, som vanligt, satte på musik och tog tag i all disk. Jag vill gärna bli av med den direkt så jag kan komma upp på Söndag morgon till ett välstädat och härligt kök. Fler än jag som gärna städar av köket innan man lägger sig efter en kväll man har gäster? Kan lova att jag sov gott sen...
 
bubbelvatten - kräftor - mitthem - myrorna - outfitdeets
1
Bland Kastruller och Vinglas

Vilken kväll. Läckert med bubbel och kräftor! God mat, skratt och vänskap.
Snygg outfit och secondhand är kanon
Kram Kajsa

Svar: Megamysigt & man ska unna sig mer med god mat och dryck i livet samt skratt & gråt. Det hör till livets gång ❤️ Tusen tack. Kram
SWEETKAY