Jag och Julia på Turné ♥

Julia hörde av sig förra veckan och undrade om vi kunde ses något denna vecka eftersom det är sportlov här. Hon tyckte det var ett tag sen vi sågs "privat", jag kan bara hålla med och med det menar jag när jag inte jobbar för då brukar vi ses titt som tätt och hinner med ett litet snack. Hon har ju hunnit varit här några gånger men nu var det ett tag sen så det var kul att hon hörde av sig. Och självklart bokade vi in en dag direkt och idag var denna dag. Jag tänkte att det kanske inte är så kul att bara sitta här och babbla så jag frågade om vi skulle dra en loppisrepa till Myrorna i Borlänge och det ville hon gärna.
 
Hon hade hoppats på att hitta ett par Dr Martins där, helt sjuk det var det första hon tänkte när jag frågade om vi skulle på loppis och vad är det första hon ser när vi stegade in på Myrorna. Jo ett par Dr Martins i hennes storlek... Nypris på dom är 1700:- och hon köpte dom för 165:-!!!! Såg fan ut som nya. Själv slog jag äntligen till på en skinnkjol jag suktat efter ett tag nu, en vit skjorta som var superfin till och en svart klänning. Ska visa kläderna på någon dag. Efter det var vi in på Willys en sväng som ligger bredvid och handlade mat sen drog vi hem och jag bjöd på kycklingburgare.
 
Gissa om god burgare jag gjorde då. Har du inte testat MAX Crispy kycklingburgare som går att köpa i butik har du missat något. Alla jag tipsat om den burgaren älskar den. Dagens dressing fick bli tryffelaioli, sen körde jag med ruccola, tomat, lök, min picklade chili och toppade med ärtskott (helt besatt i ärtskott just nu). Dubbelost på burgare slog vi till med också. Sen är det mycket viktigt att man rostar hamburgerbrödet i brödrosten så brödet  får fin yta!
 
Närmare femtiden körde jag hem Julia, tog igen mig på soffan en stund, slurpade i mig en megagod matchalatte, sen så tog jag reda på disk och gjorde matlåda som jag för övrigt även åt till middag. Så jäkla god, gjorde thaigryta med röd curry och lax. MUMS! När jag kom ner, ja asså jag sover på nedre plan, så städade jag min makeup hörna, tvättade ren dom flesta makeup borstar sen krypte jag uppi sängen med ett supergott doftljus tänt samt sjukaste och den mest avslappnade musiken jag någonsin hört. Har lyssnat hela kvällen och känner mig som en ny människa. helt sjukt! Har ni hört talas om att olika hertz kan hjälpa dig med olika saker i livet.. Som kanske oro, stress, relationer etc etc. Vill du höra mer om det så säg till! Ja, jag kröp ned i sängen med datorn i knät, tänkte att jag kunde blogga härifrån. Och nu ska jag hänga tvätt sen blir det att sova sött som en liten prinsessa.. Och bredvid mig har jag, som alltid, min sovkompanjon (och katt) Morris. Så God Natt från oss och Sov så gott ♥.
crispykycklingburgare - myrorna - mysfredag - secondhand