När tröttheten kommer, gå ut i naturen

Fortsättning på förra helgens egna tid kommer nu, för att det inte ska bli så mycket i samma inlägg så delar jag upp allt.. Men Lördagen, det var lite magi i den dagen. Jag var så sjukt trött, asså det var helt otroligt. Hade ingen energi alls så vet ni vad jag gjorde. En av dom bästa sakerna du kan göra för att få mer energi hur svårt den än är att besegra den där tröttheten. Jag gick på en promenad, ut i naturen. Det är verkligen något speciellt över det och naturen gjorde inte mig besviken denna gång heller.
 
Jag kom hem med en helt ny energi som strömmade genom kroppen, en glädje och en sorts frihet på något sätt. Jag kände att den där inspirationen för massa saker kom tillbaka.. Av 1 promenad! Och jag vet hur svårt det är att komma iväg många gånger, man har absolut ingen inspiration, helst när man är så där trött. Men trötthet ger trötthet och det är du måste bryta cirkeln. Man får besegra tröttheten, man får ha den där viljan av stål och jag lovar. Det funkar! Jag passade på att plocka med mig en del av naturen hem och när jag kom in på gården passade jag på att plocka med gräslök in från pallkragen. Jag hade bestämt att jag skulle unna mig en riktigt smarrig laxmiddag...
 
Jag testade faktiskt även att baka nå oreo brownies eller vad det var. Jag hittade receptet på Tik Tok, dom såg såååå sjukt goda ut men jag befarade att det inte skulle passa min kropp alls då dom flesta ingredienserna bestod av mjöl, socker etc som jag inte alls mår bra av och mycket riktigt. Efter jag ätit 1 så kunde jag verkligen känna att det började smaka päck i munnen, asså nej jag kan inte äta socker. Det gör så klart massa andra negativa saker för min kropp så nope. This is not for me! Så jag stoppade alla i frysen så får Kevin njuta av dom ist.
 
Jag satte på bra musik, piffade mig lite med en kjol som legat 100 år i garderoben och tog en glas rosé som jag sippade på under tiden som jag lagade mat..
 
Om jag dricker rosé eller vitt vin så är is ett måste för mig. Så himla gott och den här rosé var det första gången jag testade, gott. Även gott om man tillsätter några hallon eller jordgubbar i glaset.
 
Rosabella Rosato: Fruktig, mycket frisk smak med inslag av vattenmelon, rosor, persika, hallon och blodgrapefrukt. Direktlänk → här.
 
Doften, mums. Magisk!
 
Kjol, topp och barfota. Bekväm och fin på samma gång. I nästa inlägg ska vi njuta av min middag. Stor kram tills dess & ha en fin Måndag.
 
 
naturen - nyenergi - promenad - viljan