Det här med att skjuta upp saker i livet & kärleken till sig själv

Jag är en person som brinner för att vara kreativ, jag blir oftast uttråkad att göra samma sak hela tiden och fösöker hela tiden komma på nya saker att göra. En av mina drömmar har alltid varit att göra tallrikar, eller ja, porslin till köket. Eftersom jag älskar mat så vore det sjukt grymt att servera maten på porslin man har skapat. Har varit intresserad av att gå drejarkurser också för att lära mig mer.. Har aldrig blivit av. Ska man göra porslin så är det väl för det mesta ett måste att man måste ha en sån ugn också för att bränna av det en har för mig att jag läst om något material som man inte behöver det så kanske får utforska det mer eller så kanske en ugn helt plötsligt trillar in i mitt liv.
 
Hur som helst, jag har ju även en förkärlek till marmor, sen är betong också ett otroligt vackert material. Har aldrig tagit mig för att göra något av det heller, förräns för 2 dagar sen. Det är bra att ha en hobby, något där man får använda sitt huvud och sin kropp. Att skapa är något helt otroligt för mig.. Jag gjorde mitt första fat, att antingen ha smycken på eller salt/pepparkar kanske. Servera en fin drink på? Mina tankar är liksom lite överallt..
 
Visst det är massor med luftbubblor som vart kvar, jag gjorde även på grovbetong då försäljaren sålt helt fel till mig än vad jag bad om men vet ni vad. Det gör ingenting för jag älskar fatet. Det är mitt första och träning ger färdighet eller hur!? Det är precis SÅ som jag har lärt mig allt i livet. Allt ifrån min mat, till fotografering, till photoshop, lightroom etc etc etc. Listan kan göras lång. Det är mitt egna driv som tagit mig till dom färdigheterna. Har inte gått en enda utbildning, eller jo, iofs Grundläggande Restaurangutbildning genom Lernia när jag var 20 år.
 
Det jag vill komma fram till är att, var mer kreativ, var mer DU! Skit i vad alla andra tycker och tänker, gör precis vad du vill. Dock inget olagligt! Ha ha.. Huvudsaken är att DU mår bra av det du gör, det som får dig att må bra. Och ta dig för att testa den där kursen du alltid drömt om. Fasiken jag har skitmånga kurser på min lista som jag skulle vilja prova, bland annat lära mig salsa, dreja, spela gitarr, spanska och det är bara några av sakerna jag vill lära mig. Det får bli ett slut på att skjuta upp saker. Det vi har i livet är här och NU. Inte framtiden, skjut inte upp saker mer. Vill du ha den där sjukt jäkla snygga klänning som hängt i garderoben i 100 år för att du väntar på rätt tillfälle så är tiden här NU!  Sluta gå i samma gamla mysbyxa, klä upp dig, för din egna skull, sminka dig, sminka inte dig, gör precis som DU känner. Lev NU! inte sen...

Tro inte att jag är bra på allt jag tycker att du ska göra, snarare tvärtom. Jag är så jävla duktig att ge alla andra så mycket bra råd men är så sjukt dålig på att följa dom själv. Varför gör man så? Jo, för det brister i respekten och kärleken till sig själv. Man måste prata till sig själv som om man pratade till sin bästa vän, för vet du vad. DU är din egna bästa vän. DU är den som alltid är där för dig själv, som DU vaknar upp till varje morgon. DU och bara du..känner dig bäst själv.
 
Lita på dig själv, följ den där magkänslan för jag lovar dig att den är alltid rätt. Och sen om det inte känns bra, för att magkänslan säger dig något som är negativt, så tänk att allt händer av en anledning i livet. Det kommer absolut inte kännas så då, när det händer något negativt, men efteråt. När man får se tillbaka och reflektera.

Det kommer något som är mycket bättre för DIG. Så tänker jag, om det inte riktigt går som man vill. Antingen är inte tiden rätt eller så kommer det något bättre längre fram. Saker blir faktiskt lättare då ♥. Och kan lova att kärleken till mig själv har växt så sjukt mycket det sista halvåret.. Ni vet sitt egna självvärde, det är fan något magiskt över det.
 
Så nu försöker jag bli bättre på att inte skjuta upp saker, fast en sak och en dag i taget. Mitt första fat får bli en påminnelse till mig själv att göra mer av saker som jag vill lära mig eller prova i livet. Listan ska börja bockas av och jag lovar dig att den kommer säkert fyllas på med nya saker hela tiden. Det är så livet är... Ta dock en sak i taget, det är den där balansen med allt ♥.
 
Och tillåt ALDRIG någon annan bestämma eller säga hur DU ska leva DITT liv. Då hoppas jag du är lika klok i att inte säga till folk runt omkring dig hur dom ska leva sina liv heller. Alla har sina val i livet, vi gör dom av olika anledning och det är väll inte så konstigt. Vi gör ALLA olika resor i livet, ingens liv är detsamma. Våra resor i livet är det som formar oss till dom olika personerna vi är. Friheten att bara få vara den man är, det ska väl vara allas rätt i livet!? Tyvärr är det inte så, varken i vårat land eller andra länder.
 
Svart/vitt eller färg, alla är lika vackra oavsett ♥
betongfat - diy - djupakonversationer - kreativtsinne - livetärhärochnu
3
Anonym

Så bra skrivet! Love you❤️

Anonym

Så bra skrivet! Love you❤️

Svar: Tack <3! Öh vet inte vem det är så do I Love You? HA HA
SWEETKAY

petra

Så himla bra, kram

Svar: Tack, kramis <3
SWEETKAY