Det bästa du har, är dig själv ♥

Kevin åkte till sin pappa i Fredags efter skolavslutningen och jag fundera på vad jag skulle hitta på över helgen. Många gånger när han åker till sin pappa och jag är själv hemma så kommer den tanken lätt tillbaka i huvudet. Man är så van att vara "Mamma" så man glömmer bort lite vem man är som person själv. Vad vill jag göra, vad mår jag bra av, vad vill jag äta etc. När helgen hade gått så kan jag lova er att det var en av dom bästa helgerna på länge.
 
Fredag kväll så njöt jag bara av att ha egentid, missförstå mig inte. Jag älskar att vara Mamma och ha Kevin runt mig men det är bra att få distans till varandra ibland och andas på varsitt håll. Så jag satte på mig en vit skjorta men ett sött litet skärp som jag fyndat på Myrorna förra sommaren. I med en scarf i huvudet sen åt jag lite chark..
 
Det är ganska skönt att bara sätta på musik man älskar, sitta ner och njuta av lugnet. Att bara vara där i stunden...Nog är det något magiskt över det. Inte många klarar av att njuta av det men det är så viktigt. Man behöver inte vara beroende av andra människor för att njuta av livet. Njut istället av dig egna sällskap..
 
En liten, men ack så god charkis. Behöver inte vara mer än så här, några salami, pimpade oliver, 2 ostar och en förjävla god rabarbersylt som jag kokade för någon vecka sen. Jag är i chock över hur god den är, har några extra burkar över så jag ska ge bort till hjärtegryn. Det var svårt att sluta äta den tillsammans med marquis osten och varje gång jag stoppade in mumsbiten i munnen så vart jag lika förvånad och verkligen lät, mmmm men asså så god! Ja vem pratar inte med sig själv liksom he he...
 
Kombon scarf på huvudet och en krispig härligt vit skjorta, älskart! Båda är från loppis så klart;).

En perfekt start på den bästa helgen. Jag avslutade kvällen med att poppa musik från Dirty Dancing och dansa runt som en galning. Det är ganska befriande, hoppas dock inga grannar såg mig ha ha. Hur ofta har du egentid? Och vad brukar du göra då?
 
duärdinbästavän - egenkärlek - egentid