En fisketur med familjen

I Tisdags kom min syster Malin och henne pojkvän Mikael till Dalarna för att hälsa på och dom började med att spendera natten hos oss. Sen på onsdag förmiddag drog vi alla tillsammans med mamma och fiska några timmar på dagen. Vi var till ett ställe där det finns ädelfisk men tror ni att vi fick någon? Nej alla andra fick några ynkliga små abborrar och jag fick då inte ens ett napp. Men trevligt var det, huvudsaken det!
 
Regn till och från hela dagen men det var i alla fall inget ösregn, tack och lov.
 
Jag är så glad över att Kevin kunde följa med på detta, väldigt synd dock att vi inte fick några större fiskar för då hade jag nog fått mer honom lättare på fler fisketurer. Jag tror inte direkt han hoppar av lycka om jag frågar igen, möjligtvis mer för att umgås om vi åker med andra i så fall.
 
Mamma hade med varm choklad, kaffe, rostbiff och potatissallad och jag hade gräddat baguetter på morgonen som jag fixade iordning med massa gott i till våran lunch. Dock har jag ingen bild på det för jag var väl för glupsk för att hinna ta en bild ha ha.

En liten kompis

Det var en riktigt trevlig Onsdag ♥. Det är så härligt att vara ute i naturen samt att få umgås med familjen och jag vill verkligen iväg på mer ädelfiske, men då vill jag gärna ha med några fiskar hem också... :)
dalarna - fisketur - ljusacksen - ädelfiske