Yoga 06:00 och dagens matresa

Herregud vad jag vaknade tidigt imorse. Jag gjorde Yoga redan vid 06:00 nere i mitt sovrum, tredje passet sen i Lördags. Ganska bra gjort eller hur? Jag funderar faktiskt på att avsluta dagen med ett Yogapass också... min kropp behöver det x 1000 och jag är så stolt över mig själv över att jag lyssnar på vad min kropp behöver. Jag tänder massa ljus i sovrummet, startar min luftfuktare så tillsätter jag någon av mina essentiella doftoljor sen kör jag igång. Det svåraste är alltid att "dyka" upp men det har varit med glädje som jag börjat med Yoga igen. I Måndags när jag stängde på jobbet så hade jag målet framför mig hela tiden, jag längtade hem för att kunna göra Yoga si sådär mellan 21:00 - 22:00 på kvällen. Vad händer med mig? Jag brukar uppskatta morgonträning och har aldrig känt att kvällsträning har varit något för mig MEN nu spelar det ingen roll, inte när det kommer till Yoga i alla fall då man kommer ner i varv. Var även duktig och körde att gympass på övervåningen förra veckan..
 
Igår kväll kollade jag och Kevin på filmen Tre sekunder med Joel Kinnaman sen gick jag ner och började städa av mitt sovrum, älskar att bara sätta på musik och pyssla runt. Mina kristaller har fått sig ett fint litet fat som ligger i fönstret, vissa av dom brukar ligga ovanför sängen och någon kan hamna i handväska, byxfickor, på sminkbordet etc men skulle egentligen ha laddat dom i senaste fullmånen som var runt nyår men det vart inget av med det så nu får dom ligga i fönstret ett tag.. Jag brukar alltid börja drömma som en tok efter dom är laddade, helt sjukt.
 
Jag glömde verkligen av tid och rum i pysslandet igår kväll, jag tänkte undra om jag ska äta lite och riva av ett Yogapass innan jag ska sova... Kollade på klockan och den var ju närmare 23:00!!! Tror ni jag fick en chock eller, men gud jag brukar ligga i sängen den tiden så det var bara att plocka ihop det jag höll på med och trampa upp för att tvätta av sminket och borsta tänderna..
 
Hur som helst, efter mitt Yogapass imorse.. Jag brukar börja med att gå upp, göra lite kaffe innan jag gör passet sen äter jag frukost efteråt och idag lyxade jag till det med stekt ägg, smörstekta kastanjechampinjoner, salladslök och sen tillsatte jag ugnsrostade tomater som jag hade gjort en hel plåt igår på dagen. Det är en liten kille här hemma som har blivit helt BESATT av mina ugnsrostade tomater så igår slog jag till och gjorde en hel plåt. Det är så smidigt att ha en fet matlåda med dom i kylen, dom passar att slänga med i någon enkel pastarätt, mosa över avokado mackan eller som vi gjorde igår. Smeta på dom i en burgare... Vi äter oftast MAX Crispy Chicken. Tips på dom!
 
Efter Yoga och frukost var klockan ynka 08:00 så jag unnade faktiskt mig att krypa ned i sängen igen. Det händer ALDRIG men någon jag måste bli bättre på. Satte igång min värmedyna som är min bästa vän just nu, har haft så sjukt ont i ena skuldran sen förra veckan och det vill verkligen inte ge med sig. Strålar upp i nacken, har huvudvärk till och från, äter typ värktabletter varje dag. Trött som en dåre för jag inte får sova riktigt på nätterna pga smärtan... Sen har en dryg jäkla hosta kommit tillbaka på köpet som bara kommer ibland, känns weird i bröstet. Vet inte om det är värt att kolla upp... Ja, så jag kröp ner i sängen med min värmedyna och försöker ta tag i det här med att läsa böcker igen. Jag har inte gett upp, går dock lite långt mellan gångerna när jag öppnar boken men lyckades läsa 2 kapitel halvsovandens (ha ha) innan jag la boken åt sidan och somnade av en stund. Asså, hjälp vad skönt hörrni ♥.
 
Efter min lilla vila så var det dags att unna sig lite gott och idag fick det bli färsk mango, jordgubbar och granatäpple. Vart en lite kylskåpsrensning kan man säga och det var inte himla pjåkig..
 
Och vatten, mycket viktigt. Är mycket bättre på att dricka vatten när jag jobbar än när jag är hemma, då dricker jag knappt något alls men försöker få indet mer i rutin men pinkar ju så förbaskat hela tiden. Är du duktigt på att dricka vatten varje dag?
 
När fruktstunden var över  så skulle jag blogga MEEEEEN min dator skrek rakt ut att minnet var fullt på alla möjliga ställen så ni kan ju förstå vad min eftermiddag har bestått av. Dock jäkligt skönt att rensa, nytt år och ut med det gamla. Rensade ju bort långt över 10000 mail förra veckan, puuh. Gissa om cleansing, hoppas jag inte rensat bort något viktigt ha ha. Nu är det dags för mat här igen gullisar och idag blir det ugnsstekt falukorv på kyckling (vi äter typ bara kyckling här hemma eller vego) med hemmagjort mos. Har så sjukt mycket potatis och jag äter inte så mycket ris, potatis, pasta osv i vanliga fall utan mest grönsaker till allt.. Är inne på sjukt mycket grönkålssallader nu. Ja i alla fall, potatismos får det blir och min riktigt mumsiga korv i ugn som jag brukar drösa med ost, senap, tomater och grädde så det blir lite "såsigare". Gott ska det va.. Hoppas ni har det bra där ute i världen. Stor kram och God Fortsättning på det nya året. Återkommer med ett inlägg ang mitt nyår.
frukost - kepler - mateus - mellis - yoga