Into the groove

Vart tog förra året vägen? Visst gick det fort? Så säger man väl varje år, eller? Men ni vet det som sägs, åren går fortare ju äldre du blir. Stämmer fan så när jag är 60 år kommer 1 år kännas som 2 månader eller? Helskotta! Men vet ni vad mer som händer när man blir äldre.. Man blir klokare och lär sig att våga ta för sig lite mer av livet. Eller så känner i alla fall jag inför detta år...
 
Förra året var ju en pärs på olika sätt, jag säger inte att det bara var dåligt men jag lärde mig mycket och något jag verkligen gjorde var att komma starkare ur året. Ganska mycket tystnad stundtals här inne, min energi låg på annan plats men i år har jag lovat mig själv att göra mer saker för MIG! Ta för mig mer av saker, våga göra mer saker, utforska, vara nyfiken men samtidigt ha balansen där som är otroligt viktigt för mig. Jag har även köpt på mig en journal där jag försöker få ned tankar, känslor, funderingar för varje månad, vad jag kan utveckla, vad som tar energi och vad som ger energi. Ni vet, reflektera över saker. Både stora som små..
 
Jag har även tagit tag i och börja träna igen. Dock inte på Friskis som jag tränade på innan, det är ju bara meckigt att åka ner till Borlänge så jag lät träningskortet gå ut sen var ställen ett minne blott. Jag varierar Yoga med styrketräning hemma och jag  Ä L S K A R T ! Yoga borde alla människor pyssla med, promise. Det gör så gott för både sinnet och kroppen. Fast jag känner mig som ett jäkla kassaskåp många gånger så vet jag att för varje Yogapass så blir jag smidigare och jag känner verkligen skillnaden efter varje gång. Lika hur viktigt det är med andningen, jag kommer ner så mycket i varv. Har ni inte testat Yoga men är sugna att testa så rekommenderar jag er att kolla Yoga with Adriene på Youtube. Jag följer hennes 30 day challenge men gör inte varje dag så då räcker passen längre och när dom är slut gör jag förra årets pass..  Hon är så jäkla bra, ni kommer inte bli besvikna. Jag tänder ljus och släcker ner så jag verkligen går in i rätt mood. Tränar du något?
 
Jag längtar då efter våren som en tok nu. Har verkligen bara vräkt ner snö sista veckan typ och visst det är ju fint med snö, det blir ljusare ute osv men kylen är ett helvete för min lilla fibrokropp. Enda bra är väl att man kan skotta snö och arbeta med kroppen på det sättet samt tända mysiga brasor. Jag älskar mörkret som många inte gillar, mest för mysets skull liksom. Men nej VÅR OCH VÄRME ser både min stackars kropp och sinnet fram emot. Jag försöker muntra upp mig med tuplaner, det är väl vår om något. Använder min värmedyna nått extremt också, hade jag ägt en bastu så hade jag bott där inne vintertid 😁. Så, hur mår du? ♥
 
Musik och sång är ju också otroligt viktigt för mig. Jag lyssnar nästa jämt på musik, det är så mycket känslor i musik. Både på gott och ont. Hur är du, lyssnar du på mycket musik? Jag har blivit bättre på att läsa böcker också. Herregud, som en helt annan människa!
 
Kläder har inte varit så viktigt för mig men hallå ja, vad det har ändrats känner jag. Tycker det är sjukt kul med kläder. Dock finns det väl inte så mycket att klä upp sig för längre när man mest hänger hemma men det är just då man behöver piffa upp sig lite och ställa sig framför kameran 😘.
 
Dags för den här donnan att gå ner i sovrummet en sväng, ska visa lite nya nagelprodukter för en grupp tjejer inne på min instagram sen lär jag dra och handla innan vi svälter oss till sämre humör här hemma. Fan vad irriterade både jag och Kevin kan bli vid hunger. Ja, han har fått det av mig, stackarn.. Sen blir det att kasta sig i soffan och kolla på Suits som jag började kolla på i förrgår, är helt besatt nu. PUSS HEJ!
 
2021 - fibromyalgi - reflektioner - yoga