These storms are only trying to wash you clean

Hej på er! Hoppas att allt är super? Vilken respons jag fick på gårdens inlägg från olika håll. Tusen tack till er alla som tagit er tiden att skriva till mig ♥. Det var så skönt att få skriva av sig, det blir som en cleansing, har saknat det och jag grät flera gånger under tiden jag skrev inlägget. Inte så konstigt, det handlar ju om en person som står mig närmast i livet och som mitt hjärta smälter för varje gång hans namn kommer upp i huvudet. Så åter igen, tack för att jag bara få klottra ner mina känslor och tankar ♥. Ärlighet varar längst...
 
Nu har jag skrivit flera gånger att jag måste ta för mig mer av saker i livet och jag har så klart börjat på olika sätt. En av sakerna är att bli bättre på att blogga igen, har tänkt sååååå länge att jag ska tipsa er om en hårprodukt som jag tycker är så cool att använda. Asså den är lite sjuk, den är annorlunda och imorse kände jag bara. IDAG är dagen jag ställer mig i duschen och fotar lite bilder angående den där hårprodukten! Sen när jag kollade på bilderna så är jag glad att jag gjorde det, älskar dom <3.
 
Rengör och skäm bort tunt och glanslöst hår med  Christophe Robin Cleansing Volumizing Paste with Pure Rassoul Clay & Rose Extracts – en djuprengörande schamponeringsbehandling med unik konsistens och volymgivande effekter.

Formulan består av 85% naturliga ingredienser och när den appliceras förvandlas den från en krämig konsistens till en lätt mousse. Den innehåller rhassoullera, är rik på spårämnen och verkar för att absorbera smuts, fett och orenheter samtidigt som den stärker varje individuell hårsäck och ger håret lyft och volym från roten.

Extrakt från baobab-blad och centifolia-rosvatten ger en mjuk och smidig konsistens och de antioxidativa egenskaperna hjälper till att bekämpa skador orsakade av fria radikaler och bevara hårfärgens livskraft. Håret känns uppfräschat och föryngrat med extra volym och fyllighet.

Fritt från parabener, silikon, SLS och färgämnen.

Så här ser den ut i burken, typ som ett kroppsscrub. Jag tänkte första gången jag skulle använda den, vad fan är det ett skämt. Sen börjar man man arbeta upp den i blött hår och sen POFF. Håret är så jädrans löddrigt så det är helt sjukt.
 
Det kanske inte ser så löddrigt ut men asså den är så sjuk känsla att använda den här produkten så det blir typ roligt. Det är som en magisk liten burk.. Jag lovar er, har du inte testat den så borde du!
 
Applicera en liten mängd creme i vått hår och arbeta in en bit i taget. Massera varsamt in i håret och hårbotten och fokusera på rötterna. Tillsätt vatten och massera tills det löddrar innan du sköljer. För att öka verkan kan du låta balsamet sitta i 2 minuter innan du sköljer.
 
Håret ger volym, jag har märkt skillnad varje gång jag använd den. Jag använder den inte varje gång jag duschar men kanske varannan vecka... Så äntligen fick jag tipsa er om denna lilla godbit! Och den räcker länge med tanke på att man inte tar så mycket, burken jag har är bara på 40 ml och har räckt hur länge som helst! Tur jag har en till sen när min är slut ♥.
 
 
christopherobin - cleansingvolumizingpaste - hårtips - hårvård