Myset i helgen

Det här inlägget skulle egentligen gått upp i helgen men latmasken lät datorn vara så nu kommer inlägget istället. Jag tog bara lite random bilder från i Lördags, har börjat köpa hem tulpaner ganska ofta nu. Det är väl mys om något med färska snittblommor!?
 
Jag försöker alltid sprida ut buketter i olika storlekar i huset, och detta är då i köket på snickarbänken. Sen brukar alltid finnas en blomma i våra 3 badrum, tycker det är så fint med färska blommor på handfatet och sen tänder jag oftast ett ljus bredvid. Det gör så mycket för sinnet..
 
En mysig brasa satte även pricken över i:et på mysfaktor. Har blivit riktigt duktig på att elda, pyromanvarning he he. Nej då men jag är ju så kall av mig och detta gör mig verkligen så gott i sinnet och lite värme ger det. Testade även att elda i mitt sovrum igår för första gången, men hallå. Varför har jag inte gjort det fler gånger!?
 
Vardagsrummet fick också prydas av en vacker tulpanbukett. Jag har letat efter en stor matta till vardagsrummet och en till matsalen så länge nu, det skulle verkligen binda ihop hemkänslan deluxe. Samt så vill jag ha massor med stora & små tavlor på väggen. Har funderat på att kanske framkalla några av mina egna bilder eftersom jag fotar så mycket olika. Tänk att ha sin egna konst på väggarna..
 
Varje morgon tänder jag dessa ljus i köket + några till, och nästan varje kväll när jag lagar mat. Ibland blir det bara något snabbt så då kanske det inte är läge för myskänsla.Men undra hur mycket ljus man bränner ner på ett år, vill jag ens veta??
 
Ganska magisk morgon, är så lyckligt lottad som bor så vackert som jag gör. Att få kunna njuta av dessa stunder.. Hade varit tråkigt om det bodde någon här som inte uppskattade allt detta vackra som finns runt omkring.
 
Ganska friskt ute i helgen
 
Jag passade på att unna huden en härlig och återfuktande mask från NCP Essentials. Kände stor skillnad efter jag använt masken. Den här är riktigt bra mina damer och herrar. Har haft den ett tag men har liksom glömt bort den men nu vart jag påmind om vad bra den är.
 
N.C.P. Revitalization Mask är en närings- och fuktkur som hjälper trött och glåmig hud att återfå sin spänst, lyster och vitalitet. Minskar och förebygger synliga tecken av åldrande genom att mjukgöra, vårda och intensivt tillföra fukt. Innehåller Clotholine™ från blåklint som aktiverar clothoproteinet och förbättrar hudens vitalitet. Hayluronsyra tillför effektivt den fukt huden behöver. Kan kombineras/blandas med några droppar av N.C.P. serum för att ge extra boost. N.C.P Essentials är utvecklad för att passa alla hudtyper, oparfymerade och veganska.
 
Så tips på denna ↑♥
 
Mitt badrumsskåp just nu är ganska proppat, och alla dessa produkter är öppnade. Herregud kanske du tänker, herregud kanske även jag tänker 🙄. Men alla används i olika syften. Då är inte ens många ansiktmasker med här eller rengöringar för det finns även på nedre plan eller i duschen. Hur som helst, dom nyaste tillskotten i dom öppnade produkterna är Sunday Riley och en nattmask från Huxley. Jag har även en ansiktsolja från Huxley sedan tidigare och det är något speciellt med deras produkter. Jag brukar variera C-vitamin mellan Medik8 och Sunday Riley nu, ibland använder jag Lumenes Essence innan serumet. Detta är då dagtid, på kvällen varierar jag mellan te.x retinol eller något som min hud får vila från syror etc.
 
Nytt doftljus som jag började testa igår, har börjat rensa i sovrummet för ett bättre lugn så då passade det bra att tända det plus 100 ljus till ha ha. Doftar mums. Sen fick det bli en fylld omelett till lunch och en mumsig kaffe på det... Det var lite av min helg, så hur var din helg?
 
 
blogg - dalarna - mitthempålandet - ncpesstials - skönhem