Bedroom Update

Så sovrummet är uppdaterat igen... Hur många gånger kan man göra om ett rum? Men att göra om ett rum, flytta runt saker, byta ut tavlor, mattor, kuddfodral etc kan göra så att ett rum blir helt nytt. Jag älskar att göra om hela tiden, jag måste det. Jag tröttnar lätt annars...
 
Sovrummet är inte klart, jag har börjat rensa kläder som en galning. Det som inte längre ger en någonting är det bara rensa bort. Oavsett vad det än gäller. Saker tar så mycket energi så igår kväll rensade jag bort en STOR kasse med kläder som jag kommer stoppa i en sån där container som förhoppningsvis går till bättre behövande. Vissa kläder sparade jag dock, som kommer gå till försäljning. Jag orkade dock inte rensa överallt för jag mådde inte så bra igår så jag ska fortsätta rensa någon annan dag. Jag och Kevin har funderar på att ställa iordning garaget nu till våren/sommaren och sälja av oss massa saker & kläder. Bättre att försöka få in en slant och göra något tillsammans för pengarna..
 
En sänghimmel har kommit på plats i sovrummet, helskotta vad mysigt hörrni! Gissa om min katt Morris som sover hos mig varje natt njuter. Han tror att han hamnat i paradiset typ ha ha. Jag ska dock in mer med stora växter i sovrummet samt tavlor/posters. Sen har jag mina funderingar på att ta bort makeup hörnan, när jag väl fått den på plats. Herregud! Men jag tror det tar så mycket negativ enerig i sovrummet, där det ska vara lugn och fridfullt så jag vill få bort allt till ett annat rum. Har testat min öppna spis i sovrummet en gång, jäklar vad mys. Mera mysiga brasor i sovrummet och mindre plotter.
 
Sen har jag ofta igång en luftfuktare, för bättre luft samt för att tillföra en härlig doft i sovrummet. Så jag har en luftfuktare för endast bättre luft (som är lite större), som vi alla behöver inomhus nu under vintertid samt en mindre som jag kan ha endast för att tillföra härliga dofter i sovrummet. Lavendel & Jasmin är en stor favorit och ni vet väl att lavendel gynnar din sömn som sjutton!? Dags för mig att ta tag i kvällens middag, för mig blir det torskrygg jag tänkte fräsa på med citron, oliver, soltorkade tomarer och sojagrädde.. Kanske tillsätter lite pesto också. Till det blir det en sallad på ruccola och grönsallad. Gud så gott! För Kevin blir det nog kycklingburgare. Kram på er!
 
livetpålandet - mitthem - mittlivpålandet - skönahem - sovrum