Segstartad

Herregud vad segstartad jag är idag, orkar knappt röra mig men om jag inte jobbat dom sista dagarna så har jag pysslat ute i trädgården så det kanske kommer efter lite nu när jag är ledig idag. Hade tänkt unna mig en liten loppisvända faktiskt, om jag orkar. Har nyss borstat tänderna så det går ju framåt i alla fall...Skulle helst vilja ligga ute på gräsmattan och sova i värmen ha ha!
 
Har hunnit med både matcha som det faktiskt är mer koffein i än vanligt kaffe samt några koppar kaffe på förmiddagen så borde ha fått igång arslet men är svårt tydligen. Få se om jag orkar ge mig ut på en promenad eller så låter jag mig själv bara vila från allt idag och myser. Tänkte att ikväll startar jag nog grillen, vädret säger mig så i alla fall..
 
Jag planterade ut lite blommor i Söndags, ja det är lite våghalsigt för det ska tydligen bli snö på Torsdag men jag lever på hoppet som jag gör med det mesta. Det jag satte ut i krukor är dock tåliga för några minusgrader, annars bäddar jag väl in dom i någon säckväv. Tack & Hej från mig ♥.
mittsovrum - morgonstund - skönahem
1
Hanna Karlsson

Vissa dagar har man bara ingen energi. Hoppas du är piggare idag.

Svar: Har fått desto mer gjort idag kan jag lova 😘
SWEETKAY