Så sjukt nöjd!

Herregud vilken skön dag vi hade igår, verkligen en riktigt mysig Söndag. Fick lite saker gjorda sen avslutade vi kvällen med film, den här helgen är en av dom bästa på länge. Ja, ni ser väl hur nöjd jag är på bilden fast jag krattar gården ha ha...
 
Jag startade dagen med ljummet citron & myntavatten samt kosttillskott innan jag gick över på själva frukosten. Det här med ljummet citronvatten ska ju göra underverk för kroppen och nu när jag har så mycket citron hemma så lär jag ta vara på dom och inte bara låta dom ligga i en hög tills dom antingen möglar eller blir stenhårda. Fan att det ska vara så svårt att använda citronerna, eller lime. Ändå köper jag hem dom gång efter gång ändå för det är "bra att ha". Använde till och med citronsaft i pastarätten jag gjorde till middag igår så det går framåt med användandet!
 
En av mina absolut favoritfrukostar eller mellis, funkar som lunch eller middag också om man vill ha något snabbt. Jag kör med glutenfri havregryn eftersom det är en liten mängd med gluten i vanliga havregryn och min mage reagerar på gluten. Försöker så gott jag kan att hålla mig ifrån gluten. Sen tillsätter jag salt och kanel, kör i mikron cirkus 3 minuter. Toppas med crunchy jordnötssmör, skivad banan och alpro vanilla. Nej men SNÄLLA! Det är som att äta en efterätt. OM du inte testar så måste du göra det! Till min gröt så drack jag min dagliga matcha...
 
Jag unnade min växter lite duschning igår, alla fick inte den lyxbehandlingen men kan vara skönt att dela upp det också. Luftfuktigheten är inte direkt på topp under den här årstiden så dom behöver lite kärlek. Ska planetera om lite växter inom kort också.. Den här rosen bland annat sen måste jag ta fram dom större rosorna som har stått i matkällaren på vintervila..
 
Sen var det dags för lite uteaktivitet, jag började kratta lite och det jag älskar med mina katter är att dom verkligen vill hålla mig sällskap i olika miljöer. Idag hände Morris med mig. Dom är verkligen duktiga på att dela upp när dom ska hänga med mig..
 
Nog njöt han allt, det gjorde jag med. Man mår så sjukt bra av frisk luft och arbeta med kroppen. Jag krattade och Kevin fick köra iväg allt med skottkärran, tur man kan hjälpas åt ♥.
 
Gissa om nöjd tjej! Sen ville Kevin att vi skulle cykla till den där cykelbanan för han ville visa mig den så vi kastade oss på cyklarna och drog iväg. Visst det var väl en cool cykelbana, dock lite liten. Han hade varit så jäkla duktig kvällen innan och visade mig allt han hade byggt. Älskar att han tar egna initiativ och är kreativ.
 
Klockan var långt efter lunch när vi kom tillbaka från cykelbanan så jag fixade lunch och där kommer nästa misse som vill hålla mig sällis, Ellie. Hon brukar nästan jämt hänga med mig i köket. Dock ser hon inte det minsta nöjs ut, ser så jävla less ut alltså ha ha.
 
Lunchen fick bli något jag haft ett litet sug efter nu ett tag, köttbullar med kokt färskpotatis, brunsås och farmor´s lingonsylt. Jag brukar tillsätta lingonsylt i såsen också för det där lillla extra. Köttbullarna var blandade vegetariska och kycklingköttbullar. Vi äter typ aldrig nöt/fläskfärs här hemma.
 
Så sjukt gott var det. Jag gör även såsen på havregrädde, försöker ju hålla mig ifrån mejeriprodukter också. Detta blir även dagens matlåda!
 
Madame låg och höll ett riktigt öga på oss när vi åt, det sjuka är att det brukar alltid vara Morris som ligger i hörnet på bordet och kollar på oss men nu så var det omvända roller. Eftermiddagen bestod mest av slappningen och vi kollade klart på en film vi började kolla på innan Kevin åkte till sin pappa sist. Så nöjd med min helg, nu är det ny vecka och nya möjligheter. Stor kram ♥
livetpålandet - mitthempålandet - myshelg - skönahem
1
Madelein

Ser superhärligt ut! Vilka kosttillskott äter du? Jag själv tycker att det blir fler och fler ju mer jag läser på om hälsa haha. Viktigast nu är dock B12, D, Magnesium och Omega 3. Sen kör jag collagen också.

Svar: Jag har massa tillskott som legat i en låda som jag glömmer av emellanåt så har precis börjat med dom igen, vill liksom inte bara att dom blir gamla så jag får slänga dom ha ha. Så just nu kör jag Magnesium, silicea optimal, B-vitamin och kollagen. Har fler som MSM osv men börjar med dessa :)
SWEETKAY