När man mår så där bra ♥

Asså igår fick jag feeling deluxe och gick loss med telefonen. Jag brukar inte ta så mycket bilder med telefonen och lägga upp men det ska jag bli bättre på. Asså jag hade ju smort in mig med BUS dagen innan och testat dom där self tanning drops så jag kände mig så jäkla fräsch. Sen tittade solen fram och jag älskar verkligen solens strålar.. Vilket jäkla glow va!? Blandade lite olika highlighters, alla i kräm format..
 
Känner bara att jag mår så bra just nu, är så glad att jag fokuserat mer på mig själv i år. Känner att jag hittar mig själv mer och mer, min självkänsla växer och det är så stort lugn som infinner sig mer och mer inombords. Ni vet sån där nöjdhetskänsla. Allt som hör ihop, medvetenhet, lyssna på min kropp, yoga, vila, vad jag stoppar i min kropp etc.
 
Om jag levde i ett land där solen värmde mig nästan 365 dagar om året skulle jag gå runt och vara så sjukt nöjd & ha det här glowet hela tiden. Asså det är som om jag skulle ha redigerat dit highlighter men jag lovar, det är på riktigt. Måste nog dela med mig av vilka produkter jag använt här, och som jag sagt förut. Jag använder absolut inga produkter i puderformat, det skulle göra så jag såg ut som en torrboll.
 
I skugga och inte i direkt solljus så finns även glowet där! På löpparna hade jag Indy Beauty´s läppstift i färgen Adrianna och på kroppen mistade jag med Sol De Janeiros Brazilian Crush. Passade även på att färga bryn & fransar igår, nej men snälla. Man känner ju sig fräsch hela tiden!
 
Unnade mig en klänning från French Connection för kvällen, jag grillade högrevsburgare och Kevin friterade sötpotatispommes till middagen. Sen dök Lina upp lite spontant. Jag tände brasan och vi tog en liten drink. En mycket trevlig kväll, dock var tröttmössan Linda så trött efter 23 så Lina fick åka hem och jag krypte ner i säng ha ha. Behöver min skönhets sömn. Idag skiner solen och jag är så pepp för denna LÖRDAG!!! Ikväll ska jag och Kevin testa Benjamins pizza, jag slängde ihop degen igår kväll. Men det kommer även bli promenad, en tripp till Juvelaren och lite annat smått och gott. Stor kram till er denna magiska dag ♥
attmåbra - frenchconnection - indybeauty - självvärde - soldejaneiro