Några godbitar - Loppisfynd, Hemmastudio & Kräftafton..

Hej på er, dagarna springer förbi SÅ SNABBT! Idag kommer Kevin hem, han har varit hos sin pappa en vecka så jag kan lova dig att jag saknar honom så mycket. Jag har bestämt att vi ska testa att göra Benjamin´s pizza ikväll så jag ska snart göra degen. Sen kan det bli lite sällskapsspel, vi har ju 2 st som köptes hem i Julklapp till oss men som inte ens är öppnade än. Det var mina följare på instagram som tipsade om just dessa spel, dock såg jag när jag fick hem dom att det ska vara minst 3 st spelare.. Så katterna får väl stå för en person då ha ha. 
 
Kan dela med min av några av bilder som tagits på slutet.. Dels detta skärp som jag fyndat på loppis, lika skjortan. Har hittat så jäkla mycket snygga skärp, det har nästan blivit ett litet mission. Har dock kollat på ett jävligt dyrt Versace bälte som jag funderar på att investera i för det är verkligen ett bälte jag kommer kunna ha i evigheter. När rätt tid kommer slår jag nog till, om jag kommer över en rabattkod he he.. Någon som sitter på en grym rabattkod på Zalando kanske?
 
Här är ett till bälte jag fyndat och det älskar jag, helst tillsammans med den fina, blåa klänningen jag kom över på Myrorna. Ett riktigt kap kan jag lova.
 
Några av mina skjortor jag fyndat hos Myrorna.
 
Växtligheten mår bra här hemma ♥
 
Sen under veckan så gjorde jag iordning en fotostudio på övervåningen, fick ju lov att testa den så det fick bli några matfoton. Dock kommer jag inte enbart använda den till mat utan massa annat som skönhetsprodukterm outfits etc.
 
Hemmagjord pizza och vit snickers fick bli mina testpiloter
 
Min vän Lina var hit för ett tag sen och då dukade jag upp med skaldjur och bubbel.
 
Jag vann ett grymt kit med Dr Ceuracles bästsäljande produkter från GLOWID. Har börjat testa några produker idag, kan fota produkterna så ni får se vilja jag fått. Vann även ett annat pris som kom med posten igår med self tan drops som jag fick bananaz med direkt och började testa.
 
Jag passade på att smörja in kroppen med BUS igår också medans jag ändå skulle testa dropparna till ansiktet så det matchar ganska bra. Sen har nejlikor fått vara veckans färska snittblommor här hemma under veckan men nu börjar dom sjunga på sista versen.

Jag har varit SÅ dålig på att köra Yoga i 2 veckor nu så jag ska komma in i fas med det nu när jag skrivit klart detta inlägg. Har dock blivit duktigare med att lyfta skrot här hemma så jag har inte bara legat på latsidan. Dags att sätta fart med Yoga och Pizzadeg! Ha en superfin Fredag din lilla goding ♥.
drceuracle - glowid - hemmastudio - kräftor - loppis - veckornasomgått