Mamma ♥ Son Dag

Igår var en riktig mysig Mamma & son dag, vi började med att dra till Leksand där vi hämtade ut ett halsband vi hade beställt åt honom och efter det vart det en spontantripp till Rättvik för att träffa pappa.
 
Det slutade med att han bjöd oss på sen lunch inne på Big Street. Han hämtade upp Agneta innan också som han träffar så det var en riktigt mysig lunch. OH jäklar vad gott det var, jag tog kyckling som var megagod och istället för pommes så fick jag grillade grönsaker. Mums! Kevin åt så han storknade tror jag, vet inte hur många gånger dom fyllde på med pommes. Det kommer nog bli fler luncher/middagar där i sommar.
 
När vi kom hem så tog vi en fotbollspromenad, alltså en promenad där vi sparkar lite boll till varandra under promenadens gång. Kevin´s fotboll börjar på Tisdag så det är dags att få igång bollkänslan igen.Sen tog jag reda på matvaror och städade av köket lite snabbt ...Kevin han drog iväg till en cykelbanan dom har här i krokarna för att kolla hur den såg ut efter vintern. Han ska visa mig den idag, få se om jag vågar mig på att köra något. Kommer bli en promenad i solens strålar i alla fall.
 
Efter en superskön och värmande dusch så gjorde jag iordning varsin ananasmojito, alkoholfri så klart, till oss båda. Har alltid haft lite svårt för ananas bara för det känns som jag får utslag i munnen men igår gick det bra faktiskt. Så gott med färsk ananas, om den är till det söta hållet och inte det sura.
 
Sen testade vi att göra den där pizzan jag babblat om i 2 dagar, Benjamin´s pizza från hans tv-program. Jag vet inte ens om jag vågar uttala mig om den ha ha. Vi båda.. nej. Degen.. nej. Nej, nej, nej är det enda svaret jag kommer ge er. Så det slutade med att jag gjorde en tallrik caprese till mig själv och jag unnade mig en riktigt krämig och härlig buffelmozzarella som fick avsluta dagen. Det tog inte lång tid efter jag låg i sängen efter detta. En superhärlig lördag ♥.
bigstreet - mammasondag - myslördag