Du är vad du äter..

Asså det stämmer verkligen så bra med rubriken, när man väl sätter sig in och tänker på vad  man stoppar in i kroppen så gör det så sjukt stor skillnad och att man verkligen känner efter hur man mår när man äter vissa saker. Som jag kan inte äta för mycket socker, får te.x halsbränna ganska fort. Gillar inte hur det får min hjärna att rusa därför dricker jag ALDRIG energidryck. Jag mår verkligen inte bra alls av det och känner mig helt weird i skallen av det.. Lika med gluten, jag är inte glutenintolerant men min mage mår inte bra av för mycket gluten så jag väljer andra alternativ för det mesta.  Visst jag äter te.x pizza och bröd ibland men jag väljer då bara att äta gluten under ett mål om dagen och inte till varje mål, det får mig ara att bli svälld och illamående. Tänk även på det när du äter havregrynsgröt, varför tror ni att det finns glutenfri havregrynsgröt att köpa? Små saker jag göra under för din kropp..
 
Likaså hur du rör dig i vardagen så klart. Jag tränar inte längre, har inte tid att åka ner till Borlänge för att träna MEN jag rör mig så otroligt mycket på både jobbet och hemma med olika saker. Tanken är också att göra iordning ena rummet uppe nu till ett litet träningsrum med yogamatta, hantlar, skivstång osv. Man behöver inte så mycket mer.
 
Jag har gått ner cirkus 13-14 kg sen i Julas och har fått många förfrågningar på min instagram snap om att prata lite om hur jag äter, ni kanske inte vet om det men jag har börjat vlogga igen för några månader sedan och kanalen är igång med 9 nya vloggar. Jag ska göra en vlogg när jag berättar lite mer hur en dag kan se ut, eller komma med tips och tricks för goda och nyttiga mellanmål så mer av det kommer inom kort. Tills dess kan ni roa er med att kolla mina vloggar 😘 HÄR.
duärvadduäter - hälsa - mat - träning
1
Julia

Jag ska också försöka tänka så! Det känns mindre skuld inblandat då, utan mer MÅ BRA INIFRÅN OCH UT!

Svar: Eller hur :)
SWEETKAY