Konstig vecka, tacksamhet och gårdagens hyllning till Tequilan

Det här har nog absolut varit den konstigaste veckan ever, det har hänt så mycket så det är helt otroligt att allt hunnit hänt på en och samma vecka. Och då är inte ens veckan slut än... Jag säger inte att det hänt något dåligt, är bara som små mirakel. Som att dom där pusselbitarna jag pratade om i ett tidigare inlägg börjar falla på plats på så många olika plan.
 
Igår så var Lina förbi här och vi spelade in en ny video till min Youtube kanal där vi tipsar och dricker olika margarita recept. Asså det var så jäkla kul så jag gjorde inte annat än att skrattade. Lina var så klart nervös, det var ju hennes första inspelning så hon var lite stel i början men det släppte efter en stund och hon sa efteråt att det var så kul ändå fast det var så nervöst. Jag förstår henne totalt, men jag sa även att man ska passa på att ha kul i livet och vill inte folk se det så har vi i alla fall haft kul och det är huvudsaken. Bara för vi gör något lite annorlunda än vad som kanske ses som "normalt" här i bygden så betyder det inte att det är dåligt och är man rädd att folk ska babbla så låt dom. Folk kommer prata oavsett vad man gör i livet, huvudsaken man har roligt själv och inte skadar någon annan.. NJUT av det du gillar och bara kör!
 
Var länge sen jag gjorde iordning mig "på riktigt" och gick in i karaktär men igår så gick jag in för den mexikanska donnan rejält eftersom tequila var den stora hjälten. Jag fick verkligen mersmak för att börja sminka mig med mer färg osv igen, så jävla kul och min outfit var verkligen så passande som att jag kom direkt ur en mexikansk tidning ha ha. Sen sprejade kroppen med min absoluta favorit mist från Sol de janeiro - Brazilian Crush. Är så besatt av den doften så blundar man känns det nästan som att man ligger i ett exotisk land..Stor tips på den om du är ute efter en magisk mist till kroppen eller håret för den delen.
 
Saker och ting börjar röra sig, kan man minst sagt säga. Och det säger jag med ett léende på läpparna samtidigt som jag känner stor tacksamhet över så mycket just nu. Dags för den här mexikanska donnan att kolla igenom gårdagens filmmaterial och försöka klippa ihop allt till en förhoppningsvis jävligt rolig vlogg. Vi är redan pepp på att göra fler såna här inspelningar, jag har så jävla kul med Lina så ni anar inte. Skrattar jämt så mycket med henne, finns ingen som hon ♥. En på miljonen kan man säga..
braziliancrush - dalarna - soldejaneiro - tequila - vlogg - youtube