En av sommarens absolut mysigaste kvällar med Mr T

Jag har så himla mycket foton från sommaren och alla ligger på hög, jag satt precis och scrollade igenom bloggen och det är inte alls mycket inlägg.. jag slutade att scrolla tillbaka vid april och tänker vad fan håller jag på med!? Jag själv tycker alla foton är så himla mysiga och blir glad när jag tittar på dom, minnena av alla inlägg älskar jag och vissa foton som jag tittar på så frågar jag mig själv: Vad fan håller du på med Linda, asså bilderna är så jävla fina. Tänker speciellt på fotona i → detta inlägg .
 
Så nu ska jag dela med mig ett av sommaren alla vackra minnen och just den här kvällen var en magisk afton med Mr T. En ljuvlig sommarkväll  i Juli då vi delade en flaska champagne, åt hummer och jag skulle försöka mig på det där med färska ostron. Det var bara det att Mr T hade fått tipset från fiskdiskens personal att grilla ostronen en stund innan man åt dom.. Det var bara det att dom vart för grillade, typ torrt,  så det var inte alls gott HA HA. Fan så fel det kan bli men det var ändå roligt så här i efterhand... Och kvällen var så himla mysig.
 
Mr T kom in som en frisk fläkt i våras/tidig sommar.. Det varade kort pga olika omständigheter, vi ville nog ingen av oss att det varade kort. Men vissa saker behöver avslutas innan nya saker kan ta vid i livet.. Men herregud så intensivt och fint det var under tiden vi träffades.
 

Jag har nog aldrig blivit så uppvaktad av olika män som under detta år, aldrig i hela mitt liv faktiskt. Jag är i chock faktiskt, jag har varit på några dejter men ingen har kommit mig så nära som Mr T. Eller han är den enda som har kommit mig nära efter min separation. Ni vet så där mysigt så man mest går runt med ett léende på läpparna och längtar. Vi var ju inte okända för varandra så det gjorde nog sitt också.  Visst hade det varit lite kul om jag skrivit om mina dejter här inne under sommaren.. Eller det låter som jag varit på massa dejter, jag var på 2-3 dejter med en och samma man innan Mr T och det var Mr B. Han är inte direkt helt okänd för mig hellre men jag "kände" honom inte. Han bor faktisk här i Gagnef,  så jag kunde cykla till honom, mycket trevliga kvällar och vi hörs fortfarande av, men jag kände inget mer utöver en vänskap. Men han är en otroligt trevlig man så vänner är vi och hörs titt som tätt..
 
Han fick mig att skratta så sjukt mycket en kväll när vi hade ätit räkor och han skulle vara en gentleman och cykla med mig en bit hem, så tog han med kompostpåsen med räkskalen på sin pakethållare och jag funderade vad han pysslade med: Då skrattade han så där lurigt och sa att han skulle lägga den i någons tunna längre fram på vägen. HA HA, herregud så jag skrattade .. Humorn är det inget fel på där kan jag lova.
 
Sen har jag blivit utbjuden på några, eller ja fler är några, middagar av olika män men tackat artigt nej. Ibland så passar det inte vart man är i livet, ibland så känner man direkt att det är ingen mening med det osv.. Men det är ändå otroligt smickrande måste jag säga. Jag njuter ganska mycket av att vara singel också, det är både skönt och jobbigt. För jag älskar att vara i ett förhållande men inte till vilket pris som helst. Är hellre singel än tillsammans med någon bara för att "slippa" vara själv, som faktiskt är otroligt vanligt.  Pusselbitarna faller nog på plats inom sinom tid, under tiden får man flytta runt dom en stund till . Är glad för den tiden jag fick med Mr T iaf...
dejt - minnen - sommarensfina