Love is the flower you’ve got to let grow

Vaknar av ett strålande solsken idag... Brukar ofta vara så när det är min jobbhelg. Jag hoppas på att jag har turen att få njuta av solen nästa helg när jag är ledig. Jag ligger så efter att så frön för i år och det stressar mig lite. Det är hela tiden något annat som går före men ska försöka odla lite under veckan. Sen ska jag plantera om min pelargoner samt ta sticklingar. Blir mina första gång tror jag. Är lite rädd att jag ska göra fel men tur det finns google. Min mårbacka vill jag verkligen ta sticklingar ifrån, så otroligt vacker...
 
Har ni börjar odlat något? Och vad odlar ni i år? Jag har 2 st pallkragar jag ska försöka planera odling i sen vet blir det nog mycket i stora krukor och jag har 2 st riktigt vida trätunnor, halv höga som jag tänkte köra örter i ena och den andra kanske det blir en ros. Men tomater och chili känner jag verkligen att jag måste komma igång med nu..
 
Det finns massa äppelträd på gården samt hallonbuskar, vinbärsbuskar, krusbär och ett körsbärsträd MEN jag har fått veta att det kommer typ inget på det. Få se om jag får igång det. Tror att det är lite för trångt i trädet och behöver beskäras. Måste läsa på lite, har tagit in några kvistar och satt i en stor vas och hoppas på att få njuta av dess vackra blommor inom kort. Det är fullt med knoppar på det såå dom kommer nog snart.
 
Jag lägger nog inte dock inte ner så mycket energi på att plantera ner saker i marken förutom i pallkragarna här på gården efter det inte är mitt hus. En dag så hoppas jag på att äga mitt egna hus där jag kan låta min vackra blomsterträdgård växa fram samt ha ett underbart växthus med massa smaskiga odlingar i och jag vill ha ett större växthus där man kan sitta och njuta av middagar på kvällarna..Stora hjärtögon på det.
 
Nu är det dags för mig att trolla ihop någon sorts matlåda och göra mig klar för en dag i kassan. Hoppas ni får en strålande Lördag, njut lite i solen för mig också. Stor kram ♥
 
 
livetpålandet - odlahemma - skönahem - trädgård