Selleri - Det bästa du kan ge kroppen

Idag startar jag dagen med ett glas av färkpressad eko selleri, eller ja okej det är även lite gurka i för jag fick inte ihop ett helt glas riktigt. Kom över en artikel om en man som heter Anthony William igår som släppt massor med böcker bland annat Medial Läkning och Medial Läkning Kostguiden som jag beställde hem igår. Så jag har inte hunnit läst bäckerna men läst massor om hans och hans förmågor på nätet och en sak som verkligen verkar grymt för kroppen är att starta varje dag med ett glas färskpressad sellerijuice på tom mage.. Sen kan du vänta cirka 15-30 minuter innan du äter din frukost.
 
Några av förrdelarna med att dricka sellerijuice är:
 
♦ Den renar din lever från toxiner och tungmetaller
 
♦ Låter din lever återskapa friska leverceller
 
♦ Innehåller viktiga saltgrupper som har förmåga att dra gifter och tungmetaller ur hjärnan
 
♦ Innehåller viktiga saltgrupper som renar hjärnans neurotransmittrar och därmed ökar signalstyrkan dem emellan
 
♦ Återställer magsyrabalansen vilket ger en mycket mer effektiv matsmältning och ett ökat näringsupptag
 
♦ Ersätter förlorade elektrolyter och balanserar kroppens Natrium/Kalium-nivåer. Kaliumjoner inne i våra celler sköter tillsammans med natriumjoner, som huvudsakligen finns i vätskor utanför cellen, vätskebalansen i vår kropp – oerhört viktigt för ditt välmående och för hur kroppen kan tillgodogöra sig och använda det vatten som du dricker.
 
Sellerijuice strider mot kraftiga antiinflammatoriska egenskaper. Det betyder att det är mycket fördelaktigt för personer som lider av kroniska och mystiska sjukdomar inklusive tillstånd märkta "autoimmuna". Hashimoto's thyroidit, reumatoid artrit (RA), fibromyalgi, myalgisk encefalomyelit / kronisk trötthetssyndrom (ME / CFS), Lyme-sjukdom, migrän, yrsel, celiaki, irritabelt tarmsyndrom (IBS), diabetes, psoriasis, eksem, akne, lupus, Guillain-Barré syndrom, sarkoidos, Raynauds syndrom, Ménière's sjukdom, gastroesofageal refluxsjukdom (GERD), gikt, bursit, uppblåsthet, tarmkramper, distans, surt återflöde, förstoppning, rastlös bensyndrom, stickningar, domningar - alla dessa symtom och sjukdomar är mysterier för medicinska samhällen, även om de har namn. Deras verkliga orsaker är ännu inte kända av medicinsk forskning och vetenskap.
 
Sen finns det mängder med andra fördelar att dricka sellerjuice men jag ska bli mer insatt i detta och känna efter själv om jag känner någon skillad nu när jag ska testa detta ett tag.
Jag bler mer och mer medveten eller snarare intresserad av vad det är vi stoppar i våra kroppar osv och jag läser ALDRIG böcker men dom här 2 böckerna längtar jag verkligen efter att få. När man ser hur bra andra människor blivit från sjukdomar eller bara att man helt enkelt mår så bra i kroppen efter att följa hans råd så är jag snabb att haka på detta och selleritreenden är tydligen hur stor som helst nu. Brukar du dricka sellerijuice? Det gäller ju även att ta hand om sig med med träning, meditation/yoga etc. Balansen med allt. I get it now!
Anthonywilliams - MedicalMedium - Sellerijuice
1
Celine

Tack för detta inlägg! Jag måste verkligen börja äta/dricka mer nyttigt, det är ju äckligt när man egentligen tänker efter hur mycket gifter man stoppar i sig!

Svar: Man stoppar nog i sig så mycket konstiga saker så man skulle nog grina en månad om man fick reda på vad det var ha ha... en det är aldrig försent att bli bättre :)
SWEETKAY