Mycket att se fram emot denna vecka

Redan Onsdag, Dagarna verkligen flyger fram nu och nej snön ligger inte som ett täcke utanför fönstret. Jag tror bilden togs för cirka 1 vecka sedan, just nu är det verkligen trist ute och inte en snöflinga så långt ögat kan nå. Känns emellanåt som att det är vår på G och igår så såg jag en nyckelpiga strosa runt på väggen ute i härbrä ha ha. Hur som helst så var detta en otroligt vacker morgon som jag lyckades fånga på bild. Himlens alla vackra färger talar verkligen till mig ♥.
 
Idag har jag ett möte, ett mycket nervöst men spännande möte och sen blir det jobb. Har tagit på mig ganska mycket jobb på slutet och det känns som jag jobbade typ hela December månad. Sen på Fredag bär det av ner till Stockholm för Daisy Beauty Expo!!! Asså detta ska bli sååå kul. Om ni inte vet vad Daisy Beauty Expo är så är det Sveriges största event för skönhetsredaktörer, journalister och beautyinfluencers.  Man blir inbjuden till detta så det är inget man kan bara anmäla sig till.. Detta blir mitt första år (och hoppas på fler) och jag ser verkligen så mycket fram emot det.  Ni kanske känner igen tidningen Daisy Beauty? Det är alltså dom som anordnar detta...
 
Jag åker ner på Fredagen och ska dela rum på hotel Birger Jarl med Malin ( molkan.se) och Cecilia (wysteriiasblogg.se), vi är alla från Dalarna så det passar verkloigen bra att dela rum tillsammans med dom. Jag har aldrig träffat tjejerna förut MEN har följt deras bloggar/sociala medier i flera år så det är knappats några människor man inte vet vilka dom är. Jag hoppas man lyckas sova på natten bara, är väl både för man inte sover hemma i sin egna säng SEN kan jag ha en tendens att snarka (oops) så då kan det bli att jag knappt vågar somna för att jag inte ska väcka andra. Jag får hoppas vi alla 3 tjejer sover som prinsessor och vaknar utvilade och alerta inför Lördags frukost innan själva mässa drar igång. Jag kommer vara så sjukt trött när tåget rullar hemåt Dalarna igen på Lördag kväll men säkert full av så mycket inspiration, intryck och lyrisk över alla fina möten.
 
Men nu så är det dags att göra mig i ordning innan mötet och jobb. Hoppas ni får en fantastiskt Onsdag. Stor kram på er...
HotelBirgerJarl - daisybeautyexpo - daisybeautyexpo2020
1
Wysteriia

Hahahaha min reaktion när jag läste! Va? Har vi aldrig träffats? Sen fick jag lov fundera lite! Känns ju som vi har det haha!

Svar: Jag kom på att vi har visst det!!! På Dalarnas blogg awards eller vad det hette som Linn anordnade :)
SWEETKAY