Kontrakt skrivet - how do you feel

Igår var jag iväg och skrev på kontraktet för vårat nya boende, känns helt sjukt och på eftermiddagen innan jag skulle iväg och jobbade så började packa lite igen. Har haft lite uppehåll i packandet men eftersom vi flyttar nästa vecka så är det nog dags att sätta fart och herregud vad känslosamt det vart. Vet inte hur många gånger jag grät, du vet man håller i en skål och blir påmind om massa minnen. Tittar ut på gården och ser mig själv bära upp just den skålen eller formen mot soldäck efter man stått och grillat, allt mys.. Asså känslostorm!
 
När jag kom ner till jobbet så satt Veronica vid datorn när jag skulle stämpla in så frågade hon hur det var, det var ju kört direkt. Kunde inte hålla undan mina tårar så där stod jag och grät åter igen. Vet inte hur många tårar som skördats den här hösten/vintern men det är väl en del av processen.. Men jag mår alltid bättre av att komma ner till jobbet, kan med handen på hjärtat säga att det är absolut den bästa arbetsplatsen man kan ha. Mina arbetskamrater (min chef inräknad så klart) är guld värt för mig, finns inga bättre. Som en liten familj ♥. Alla är så fina på sina olika sätt, är så tacksam över dom och att dom stått ut med mitt babbel och tårar på slutet.
 
Igår kväll när jag kom hem fick jag lov att kolla i min Period Tracker om det snart var dags för ägglossning eftersom jag känner mig extra känslig just nu, visst det beror nog inte bara på det men helt korrekt så har jag enligt den ägglossning idag. Inte undra på att jag gråter nu igen ha ha...
 
Jag är ledig resten av denna vecka och ska försöka koncentrera mig på att packa, ska få börja köra dit grejer redan den här veckan så det är dags att lägga på ett kol. Sen har jag massa beslut som måste tas:
 
Bredband, vilket ska vi ha? (Fiber är indraget i huset) Jag lutar mest åt Bahnhof just nu men då kommer en ny fråga. Ska man ta deras router som man kan köpa eller köpa en helt annan? Har googlat sönder nätet och det verkar vara bra med nån ASUS (!?)
 
Nästa beslut: Bestämma elavtal med något företag. Har varit in på elskling 100 ggr. Huset har  jordvärme och jag har gått efter kundnöjdhet och då verkar Skellefteå Kraft bra. Jag går mer efter kundnöjdhet än pris men dom ligger ganska bra i pris. Nästa fråga ang det: Rörligt eller Fast pris?
 
Jag som aldrig kan ta beslut, (hörde nyss att det var vanligt får Vågar, hade ingen aning om det), skulle behöva att någon annan tog såna här beslut åt mig. Asså, beslutsångesten är så stor. Så är det någon som har tips och råd angående detta, skriv gärna en kommentar ♥.
 
NU mina damer och herrar så ska den här damen ta och göra sig klar för att åka ner till Borlänge och träna en stund. Jag tror att jag behöver det, skönt att komma iväg en stund och köra ett gympass så är nog humöret lite bättre efteråt. Brukar bli mer fylld av energi av det.. Sen ska jag fortsätta jaga en kvinna på Gagnefs Kommun angående att Kevin måste ha busskort. Så wish me good luck och ha en fortsatt fin Tisdag. Stor kram till er..
bahnhof - elskling - endelavprocessen - flytta - känslostorm - skellefteåel
3
Wysteriia

Önskar jag kunde hjälpa dig men vet knappt vad det är för elavtal här hemma då det är pappas gamla....och fiber har inte kommit hit än.

Så skönt att du har så bra kollegor! Det är så viktigt ♥

Svar: Nej men det är helt okej Cecilia <3 Jag måste nog dock ta och bestämma mig idag så jag kan gå vidare ha ha.. Ja absolut, det är ju så stor del av sitt liv att ara på sin arbetsplats så om man trivs och har bra kollegor är det guld värt. Blir desto roligare att gå dit då. Stor kram och jag håller tummarna för dig <3
SWEETKAY

Anonym

Jobbigt att flytta... kommer du bo kvar i Gagnef?