Ibland orkar man bara inte & vi flyttar

Idag är jag så himla trött, som sagt har jobbat extra mycket i December och Januari och igår var dag sex så det kom nog efter lite nu när man är hemma idag. Men har fått lite gjort ändå som att tvätta, dammsuga osv men asså jag var ner till jobbet och handlade. Gick mest runt som en yr höna där inne och hade absolut ingen aning vad jag och Kevin skulle äta. Det slutade med varsin fryspizza och bubbelvatten. Jag har absolut ingen lust eller ork att ställa mig och laga mat, så kan det vara ibland och det är ju helt okej...
 
Så ikväll hänger jag mest i soffan, ska försöka leta på någon film tror jag men brukar aldrig ha tålamod att leta så det brukar sluta med någon Marvel film ha ha. Ett säkert kort liksom..
 
Jag har inte skrivit något här på bloggen om detta och vill inte göra någon stor grej av det heller men har berättat detta på min instagram och måste nog nämna det här också eftersom det kommer förändras ganska mycket saker nu inom någon vecka och självklart kommer ni ju undra saker så jag måste så klart säga något, det är att jag och Björn ska flytta isär . Det har varit en sjukt jobbig höst/vinter, därför har jag även tagit på mig mycket jobb pga olika anledningar. Om man ska se det positiva i det hela så har jag gått ner 7 kg. Alltid nått ;). Nej men asså det har och är fortfarande jobbigt MEN inte lika jobbigt som det varit. Jag vill inte gå in på detaljer om varför saker blivit som det blivit, men efter regn kommer solsken eller hur..
 
Så om cirkus 2 veckor flyttar jag, Kevin och katterna till ett supermysigt 3-våningshus! Asså ni anar inte vad jag längtar. Gud vad jag ska piffa och dona, det bästa av allt är att det finns en STOR trädgård där jag kan strosa runt i sommar. Ni vet ju hur mycket jag älskar odling etc.. Asså det kommer bli så bra och Kevin sa till och med nu på kvällen medans vi åt: - Det kommer bli så bra i nya huset! Och ja det tror jag med... Jag hoppas även med detta att jag kommer att börjar få tillbaka inspirationen till att blogga mer igen, uppdatera med inredning, makeup, odling och allt som där hör till i mitt liv.  Har redan börjat planera köket i nya huset och har köpt på mig 2 st saker som ska bli som en cool köksö. Köket kommer bli för sig sen kommer det bli en matsal i ett annat rum.. ja, ni kommer fatta sen när ni ser det. Ni vet ju hur kreativiteten flödar i mig emellanåt så detta ska bli KUL och hoppas ni vill följa våran resa.
 
Nej, nu får det nog bli den där Marvel filmen 😉. Stor kram <3
alltharenmening - livet