Tidiga mornar med Morris

Sen vi har flyttat så har Morris börjat väcka mig vid 05:00 tiden med att han ska ut ur mitt sovrum, sen går det en liten stund så ska han springa runt i hallen och prata, prata, prata huuuur mycket som helst. Så mycket som han pratar nu gjorde han inte innan,vet inte vad som tagit åt honom. Nu klev jag inte upp vid 05 men det tog väl inte lång tid innan jag var på benen. Man blir bara mer och mer irriterad och det går inte att sova så lika bra att gå upp så jag satte igång Nyhetsmorgon på datorn och gjorde frukost i matsalen.
 
 Ganska mysigt ändå
 
Tända ljus, en av dom nästa sakerna som finns
 
Mitt stackars olivträd i bakgrunden som ser otroligt tarvligt ut MEN det har stått i vintervila så den har precis fått komma "ut" igen som alla andra av mina växter som stått i vintervila. Den tar nog sig snart hoppas jag..
 
Har setat och kollat efter nya sängkläder till min säng på morgonen, har ganska vitt nere i sovrummet så vill bryta av med lite färg och nu har jag beställt nya från Granit. Jag tror detta kommer bli superbra. Bild kommer så fort sängen är bäddad ;).
 
Nu sitter jag och funderar på att beställa lampor till köket. Jag ska ha en köks ö i mitten av rummet och ovanför vill jag ha en annan lampa än den som sitter i taket nu. Dock verkar jag ha problem med om jag ska ha den i svart eller guld. Så får nog fundera en stund till.. Ska även kolla efter färg då jag ska måla om ett skåp i köket där jag tänkte ha kokböcker, mat tidningar etc. Har hittat en färg som man kan måla direkt över en befintlig utan slipning så det kommer bli en sån. Då är det de där beslut om färg också... Jag som är i stjärntecknet våg har inte beslut som min bästa vän. Det ska velas fram och tillbaka i evigheter.. Får nog ta en paus och pyssla med något annat en stund så kanske beslutet tas lättare om en stund. Jag har massa bananer som börjar bli otroligt mörka så kanske blir att baka en banankaka. Ha en superfin Måndag, stor kram.
frukost - mitthem - morgonstund - måndag