Sovmorgon, sol och ledig dag

God förmiddag, asså idag fick jag sovmorgon. Eller ja, för mig i alla fall. Vart inte väckt av Morris vid 05-tiden utan vid 06-tiden he he. Tror jag låg kvar i sängen och drog mig till strax innan klockan slog sju sen tassade jag upp på övervåningen i mina sockor och möttes av en fantastisk himmel. Kommer aldrig tröttna på denna magiska vy. Visst är det helt fantastiskt!?
 
 Denna vy i köket är inte helt fel
 
Tänk alla sommardagar man kan sitta och njuta ute på altanen av detta, kan inte annat än att bli helt varm inombords av det. Kanske rent utav flyttar ut på altanen ha ha.. nej men en hängmatta vore ju något! Såg en så söt på Indiska i rosa förra sommaren men det lär ju knappast finnas kvar. Eller i beige.. Tåls att kolla upp!
 
Idag är jag ledig så det blir en rejäl pysseldag här hemma. Jag har ju köpt på mig en sak som ska bli en köksö inne i köket och idag är det dags för den att ta plats i köket. Så fort jag fått i ordning den så ska ni få se. Det är lite annorlunda MEN det bara slog mig en dag när jag låg i soffan att det vore coolt. Kollade på facebook annonser och fann en i närheten... Fick den till ett sjukt bra pris och sen har jag köpt till en till sak som ska ligga ovanpå den..  Jag säger "den" hela tiden för jag vill inte avslöja än vad det är. Jag tror inte jag sagt något här inne om vad det är? Snacka om vimsiga klubben. Återkommer nog under dagen med en lite bild 😉
 
Sen ska jag försöka få klart min garderob också.. Är ledig i 4 dagar så det är mycket saker jag vill försöka få på plats OCH jag måste dammsuga bilen som jag har längtat efter att få göra jättelänge nu. När man kört så mycket saker fram och tillbaka så känns verkligen bilen såååå sunkig inuti så den ska få sig en rejäl städning. Idag när solen lyser så borde jag passa på.. Har även tänkt försöka börja odla lite smått så jag får igång det. Jag måste bara försöka få någon ordning i garaget först, det står grejer lite här och var där. Japp har ett garage på nedre våningen som man kan gå in i ifrån huset så där kan jag pyssla massor!
 
Den här lyktan älskar jag till döden skiljer oss åt. Kevin gjorde den till mig när han gick på lekis eller nått kanske, jag vet inte exakt när men det var när han var mindre i alla fall. Jag älskar den så himla mycket bara för han har gjort den och den används flitigt. Han gör inte direkt så mycket saker till mig längre därför blir det att jag värderar den lite mer. Den går inte att köpa och den är gjord med hans händer, tankar och ideér.
 
Kaffekoppen är tom, så nu är det dags att borsta tänderna och få fart på dagen. Kevin är hemma och är sjuk så det är även dags för honom att komma ner och få i sig lite frukost. Vad ska ni göra idag? Stor kram fina ni.
ljuvamorgon - mitthempålandet - morgonstund - pyssel - tulpaner
1
Kusinvitamin

Du får hojta till om du vill köpa ekokött från highlands 😉 samt vildsvin.😊 bara å pma på fb för priser mm. Även hönsägg har jag hemma.