En mysig middag mitt i veckan

(Detta inlägg innehåller reklam i samarbete med Newport.se)
 
I Torsdags så var Lina över till oss på middag, så himla mysigt och jag kan lova er att jag älskar verkligen att jag gjorde detta rum till en matsal. Jag vet inte hur ofta jag sitter och tittar ut genom fönstret och bara njuter..Är väl dock lite mörkt nu på kvällskvisten men så fort det blir ljusare ute på kvällarna kan jag njuta nästan varje minut av dygnet av utsikten. Vi startade kvällen med en skål i prosecco. Kevin skålade med äppelcider.
 
Jag hade turen att precis fått hem den här dö snygga karaffen från Newport. Jag vet inte hur många gånger jag tittat på den och tänkt beställa den, lika med glasen i föregående bild och ni ser dom snett bakom karaffen. Är så glad att dom kom precis innan middagen så vi fick inviga dom. Länk till karaffen hittar du här . Jag har så klart en rabattkod att dela med mig av till er på 20 % som gäller endast i helgen på ordinarie pris. Ange koden : SWEETKAY20 så dras rabatten av.. Rabatten gäller så klart ett helt köp!
 
Sjukt snygg eller hur!?
 
 Till förrätt så vart det en toast skagen med avokado, lite sådär enkelt och gott till proseccon.
 
 Morris låg och njöt också medans vi åt, min älskade goskatt. Han fick hålla sig på ett hörn längre ner på bordet ha ha.
 
Länk  till glasen i kristall hittar du här.
 
Jag hade så sjuk idétorka på mat när jag skulle bestämma någon sorts middag, min hjärna har inte funkar mycket den här veckan. Har nog varit lite mycket på slutet så vid 12-tiden på dagen så tog jag beslutet att sätta en deg på jäsning så det vart pizza.
 
Vilken lycka att Lina hade bakat semla och tog med som vi åt till dessert. Semla går väl alltid ner liksom..
 
Jag måste däremot äta med varm mjölk, hetvägg, för det är såååå mycket godare. Håller du med?
 
Kan hända att jag tog någon tryffel 😉😋 som avslutning på kvällen med lite rött vin. Asså den här tryffeln med saltad karamell är så himla god! Så himla trevlig kväll, fler såna kommer det bli och jag längtar till sommaren när man även kan sitta på altanen och njuta som ligger i anslutning till matsalen.  Nu är det dags att bämka sig i soffan framför Mello innan jag ska hämta Kevin som är ute och hänger med sina kompisar. Glöm inte bort använda min rabattkod om du känner dig sugen att klicka hem något ifrån Newport.se i helgen. 20 % på ett helt köp med SWEETKAY20. Stor kram till er..
newport - newporthome