När lusten smyger sakta tillbaka

Long time ago Friends... Har nog aldrig låtit det gå så här länge från att blogga, var senast i Maj. Men lusten har helt enkelt inte funnits där och så måste man få låta det vara ibland. Bara finna sig i det och va.. Det kommer när det kommer och sista veckorna har jag känt att lusten att sakta smygit sig tillbaka igen så därför är jag här igen. HEJ! Livet springer på rätt fort dock, i en rusktigt snabbt takt och många dagar önskar jag att dygnet hade fler timmar för jag inte hinner med allt jag vill göra. Vi hoppar rakt in i den här dagen när bilden togs helt enkelt, det var i förrgår. Jag var ledig så jag och Kevin hade en riktigt fin dag tillsammans.

Jag tog bilder genom hela dagen men det blir för mycket för mig att blogga om i 1 inlägg* så vi börjar med våran morgon som startade med stekt ägg, smoothie och vattenmelon innan vi drog iväg på våran promenad som har börjat blivit till en rutin. Älskar verkligen våra promenader tillsammans ♥.
 
*Jag måste lära mig att inte göra så långa inlägg, det är en del av att jag inte orkar blogga för jag blir så himla trött av att sitta vid datorn. Det suger så mycket energi ur min kropp och jag blir så trött & illamående vissa gånger. Skulle aldrig kunna jobba på ett kontor. Så kortare inlägg men fler kanske :).
 
Äggen toppades med flingsalt och chili explosion.

Vattenmelon, Kevin´s stora favorit här i livet. Jag tror den där killen skulle kunna leva på vattenmelon. Asså han kan sätta i sig 1 melon själv direkt. Själv är jag ett stort fan av cantaloupe, mums. Tillsammans med lufttorkad skinka har du en vinnande kombo. Nu ska jag ta och njuta av solen en stund innan jag ska göra mig iordning för veckans sista jobbpass. Sen har jag faktiskt semester en vecka 😉. Tjohoo!
kvalitetstid - livetpålandet - livskvalite
1
Christer

Hej kul att läsa din blogg. Jag har skrivit bloggar hela tiden, fast jag har vart dålig på att lägga ut dem. Jag tycker att det är så trist att det inte är någon som kommenterar. (Fast själv då? brukar jag kommentera?) Nej jag har dålig på att kommentera. Fast alla bloggar kanske inte är intressanta. Den här tilltalade mig, fina bilder. Kommer säkert komma tillbaka. Ha en bra dag där uppe i Dalarna!

Svar: Hej!
Jag tror det har blivit sämre med kommentarer med åren generellt faktiskt. I början ( i alla fall när jag började år 2007) så var det mycket fler som kommenterade. Tusen tack för dina fina ord! Ha en fin Söndag.
SWEETKAY