Vita Liberata´s lyxiga BUS produkter för en solkysst hy

Detta inlägg innehåller reklamlänkar
Idag tänkte jag börja testa det här härliga kitet från Vita Liberata som då är Brun Utan Sol produkter om du aldrig hört talas om det märket förut. Tänkte berätte lite mer vad Vita Liberata är för företag samt vad deras vision är och vilka produkter jag tänker testa..
 
Vita Liberatas flerfaldigt prisbelönta kollektion består av ett brett brun utan sol-sortiment, som passar varje hudtyp och hudton. De erbjuder produkter som ger en härlig upplevelse och ett verklighetstroget resultat, samtidigt som de är välgörande för huden.
 

Vita Liberata är experter på lyxig brun utan sol och hudvård och har sitt huvudkontor i Nordirland. Företaget startade 2003 och beslutade sig tidigt för att enbart ägna sig helhjärtat åt att ta fram det absolut bästa på marknaden. De är nu etablerade på några av världens främsta spa, inklusive George V Paris, St Regis, Viceroy, Ritz-Carlton och Burj Al Arab. 2007 lanserades världens förstabrun utan sol där oönskad doft eliminerats, med Odour Remove™. Denna unik teknik finns nu i alla Vita Liberatas brun utan sol-produkter och i varje ny kollektion.

 

Alyson Rogg grundade Vita Liberata 2003 och som VD är hon fortfarande den drivande kraften bakom dess framgång. År 2007, valde Alyson att fokusera särskilt på brun utan sol genom att ta till en helt ny metod för industrin, då hon själv såg ett antal utvecklingsmöjligheter för att skapa något unikt och bättre än det som redan fanns på marknaden. Målsättningen var att skapa BUS-produkter som gav en trevlig upplevelse och ett verklighetstroget resultat, som var välgörande för huden. Mycket tack vare hennes kemikunskaper blev det ett steg mot välformulerade produkter som garanterar felfria resultat. Vita Liberatas vision är att aldrig kompromissa kring sina produkter.
 
De skapar endast produkter som är rena, ekologiska, fria från parabener, alkohol och parfym.

”Vita Liberata skapar en liten stund av glädje tillsammans med en naturlig och vacker brun utan sol-effekt. Det är fantastiskt enkelt. Här fångas soliga sommardagar i den bästa möjliga formula och förpackas i en flaska, just för dig.” - Alyson Rogg, Grundare

 

Dom 3 produkterna jag ska testa är:
 
Ekologiska Invisi Foaming Tan Water är en brun utan sol-mousse, som ger huden en djup och naturlig solbrun ton. Den kristallklara formulan torkar väldigt snabbt och färgar inte av sig. Innehåller vårdande och fuktgivande ämnen för att förlänga och förbättra resultatet, bland annat antioxidantrik melon, lugnande aloe vera och återfuktande granatäpple. Färgen utvecklas under cirka 4-6 timmar. Odour Remove™-teknologi ger en nästintill doftfri applicering och Moisture Locking System binder fukt för 72 timmars återfuktning av huden. 

  • Fuktgivande brun utan sol-mousse. 
  • Har en vatten-till-lödder-formula. 
  • Rik på lugnande och skyddande ingredienser.
Den här kommer jag starta med som grund, tänkte jag..
 
 

Fabulous Self Tanning Mist är en brun utan sol-mist för kropp och ansikte som torkar på 1-2 minuter. Den ger ett naturligt solkysst resultat inom 4-6 timmar. Formulan återfuktar och vårdar även huden med aloe vera, lakrits, white tea-extrakt och hyaluronsyra. Huden får en jämn och naturlig hudton som byggs upp gradvis. 

  • Brun utan sol-mist för kropp och ansikte. 
  • Ger ett naturligt solkysst resultat inom 4-6 timmar. 
  • Återfuktar med aloe vera och hylauronsyra.
Den här kommer jag använda efter några dagar för att behålla brännan...
 
 
Body Blur  HD Skin Finish är en snabbverkande behandling av huden som jämnar ut och döljer ojämnheter, likt en "foundation för kroppen". Ger en naturlig solkysst färg som lätt tvättas av. Ljusreflekterande ingredienser skapar en illusion av helt perfekt hudyta. Sheasmör och aloe vera-extrakt mjukgör och lugnar huden. Innehåller även ett unikt 'Moisture Locking System', för 72 timmars återfuktning av huden. Vattenresistent. 

  • Specialbehandling för kroppen som jämnar ut och korrigerar. 
  • Ger en naturlig solkysst nyans. 
  • Tvättas enkelt av.
Den här kommer jag smörja in min kropp med för att hålla den återfuktat och solkysst.
 
Direktlänk till produkterna: Body BlurInvisi Foaming WaterSelf Tanning MistTanning Mit
 
 
bodyblur - brunutansol - invisi - tanningmist - vitaliberata