Snaps från min G7X

Häromdagen så hängde jag med Cissi och Elvira, då äntligen var jag duktig och tog med min lilla kamera som jag använde att vlogga med bara för att ta vanliga "snaps" under dagen. Jag gjorde det fram till efter vi åt sen glömdes det bort och vi planterade massa frön. Elvira fick även välja ut vilket frö hon ville odla så fick hon en jordgubbsask med sig hem med nyodlad chili. Få se om hon lyckas få fram någon planta.. Tycker det är ett bra sätt för barn att lära sig hur saker funkar, vart frukt och grönsaker kommer ifrån och HUR dom odlas fram. Man lär sig otroligt mycket av den här processen.. Kevin och Julia fick göra det för någon sommar sen, det fick så där.. Det var jag som fick ta hand om allt.
 
Hur som helst, vi startade dagen med att åka till Leksand en sväng och hänga på Statoil. Ja, asså Cissi känner han som äger det sen var hennes extra pappa där, som alltså är tillsammans med hennes mamma. Ja, det är alltså hans son som äger statoil.. Skit samma.
 
Cissi´s special, Alltid en Cola Zero genom dagen ;)
 
En liten tur till Statoil vart det sen åkte i hem till mig och jag fixade iordning lunch medans Cissi och Elvira hade ritstund. Verkar vara en återkommande faktor att jag fixar lunchen när vi ses.. och pasta! Men det är ju bara så enkelt att trolla till... Dock glutenfri!
 
Vart en enkel passtasås till som jag gjorde av purjolök, gyroskyckling, curry, zucchini och grädde. Sen blandar jag bara ihop allt med pastan och serverar i en skål. Pastan suger i sig alla smaker från såsen, mums.
 
Tameråsens tunnbröd, finns inget godare i hela världen och det här brödet har varit med mig så länge jag minns. Pappa köper alltid på sig några extra paket så får vi några. Dom går i frysen direkt sen tas dom ENDAST upp vid speciella tillfällen och tydligen var detta ett speciellt tillfälle... ;). Tror jag får brödet 2 ggr om året så det är verkligen ett speciellt bröd man inte bara får tag i hux flux.
 
Pastan toppades med min favorit sallad, ruccolan! I år ska jag odla det igen, hade inget förra året och saknade det som sjutton så jag beställde nytt imorse när jag skickade efter en rullgardin i bambu som ska sitta i köket. Det ramlade även ner timjan och squash i samma kundkorg. Hade slut på timjan när jag satte igång odlingarna senare samma (denna alltså) dag och squash har jag odlat en gång innan. Det saknar jag också så i år blir det gula sådana.. 
 
Efter Cissi och Elvira åkt hem och jag äntligen var klar med odlingen som tog sin lilla stund. Är väl därför jag dragit ut på det... Så unnade jag mig en Stout från Wisby. En riktig mysdag, mera sånna ♥. OCh jag ska verkligen börja använda den lilla kameran mer. Ska nog försöka att alltid ha den med i väskan när jag åker hemifrån. Ha en fin Fredag hörrni. Jag hade tänkt deklarera.. Känns lite sådär nu. Det ligger på mig liksom och gnager där bak i huvudet. Få se hur jag gör. Ska börja med att få ner min lilla påskkyckling från övervåningen som inte ätit frukost än fast klockan snart är 11:30. Har man lov så har man ;). Kram
gagnef - snaps - vardag - wisbystout