När han överraskar mig med råge

Igår så jobbade jag till stängning och eftersom jag stängde med en ny tjej så visste jag inte riktigt när jag skulle komma hem, sa jag till Kevin innan jag åkte hemifrån innan 11:00 samma dag.. Dock gick det jäkligt snabbt att stänga, blir lika förvånad varje gång det är jag som stänger butiken att det gått så fort och att jag måste ha glömt 1000 saker ha ha.
 
Hur som helst, jag parkerar bilen hemma 20:30 och ser att det taklampan lyser i matsalen. Tänkte att Kevin hade missat att släcka den under dagen när han ringde då det hade varit strömavbrott och han gick runt i olika delar av huset för att kolla om strömmen funkade någonstans... Kommer in genom ytterdörren och möts av nybakad doft men reflekterade inte på det, tänkte mer att han värmt något i mikron. Han står i köket och gör mackor, det där berömda tunnbrödet från Tameråsen som jag skrev om häromdagen. Tänkte att jaha då ska han äta mackor och jag får suga på en majskaka eller nåt till middag. KUL!
 
Kommer in i köket och möts av mängder med kladdkakemuffins över hela snickarbänken. Alltså VA!? Vad händer? Jag utbrister direkt, MEN GUD HAR DU BAKAT!? Med jordens léende över läpparna. Asså jag vart så glad, dels för att han gjort något annat än att sitta framför en skärm hela dagen men dels även för att han faktiskt bakat. Nej, men alltså jag var så glad.. Han sa även senare att han inte bakat bara 1 gång utan samma recept 2 gånger för han tyckte det vart så lite!! Alltså vilken kille.... Sen började jag lägga märkte till fler saker. Diskmaskinen var igång, det hade jag bett honom fixa under dagen när han ändå var hemma. Så säger han: - Du var hemma så snabbt! Jag fick panik när jag såg dig komma på vägen så jag sprang och låste dörren för att köpa mer tid..HA HA alltså.. 
 
Då säger han att han stod och höll på med mackor till OSS, sen gjorde han en tillbringare med vatten som var fylld med is och granatäppelkärnor. Sen skulle han hinna tända ljus sa han och vi skulle ha filmmys samt smaska på kladdkakemuffins. Nej men mitt hjärta fullkomligt exploderade av stolthet, kärlek och glädje. Sen säger han: -Kolla jag har även gett katterna mat. Det brukar han alltid glömma. Sen kläcker han ur sig att han även vikt tvätt, tvättat och hängt tvätt. Allstå har jag hamnat i twilight zone eller?
 
Asså ni ska bara veta hur glad jag vart över allt han gjort och självklart fick han höra det 100 gånger . Jag  har sagt till honom förut att jag skulle uppskatta om han gjorde lite saker när han ändå är hemma och jag jobbar och kommer hem sent men det här är över mina förväntningar. SUCCÈ! Och vilka jäkla goda kladdkakemuffins sen då, nej men snälla nån. Jag sa till honom att det är lätt mina nya favoriter, tänk med lite vaniljglass till sa jag. Dom är så där krispiga och goda längst ut sen i mitten rinniga.  Vart kom dom här skillsen ifrån?
 
Jag och Kevin har haft så många filmkvällar tillsammans den här veckan och vi har kommit varandra så mycket närmare på slutet. Vi har så kul tillsammans, skrattar som sjutton och igår så växte han så mycket i mina ögon. Så himla duktig kille, jag kan inte säga nog många gånger hur stolt jag är över hans ansvarstagande samt att ta eget initiativ att baka. Dom där kommer han få baka fler gånger, det lovar jag. Mina nya favvisar ♥. Jag tycker det är så viktigt att man hjälps åt i en familj och att man lär sig vid ganska ung ålder hur det funkar att ta hand om saker i ett hem. Hur ska dom annars klara sig själva när dom flyttar hemifrån?
 
Jag ska ta och knyta ihop dom här blommorna som är på väg att segla ihop och hänga dom upp och ned för att torka. Sen ska jag ta och trolla ihop någon matlåda samt göra mig i ordning. Idag stänger jag butiken igen, hoppas på en mysig Söndag på ICA. Ha en superfin dag, solen skiner och den har jag njutit lite av på morgonen medans jag scrollat sönder nätet efter utemöbler. Jag hittar nog något snart. Stor kram
 
ansvar - kärlek - minälskadeson - stolthet
2
Hemma Hos Felicia

åh vilken härlig överraskning!! :)

Svar: Eller hur 😍😍
SWEETKAY

petra

Men guuud vilken kille du har Linda:) Håll hårt i honom när brudarna dyker upp,kram

Svar: ja jag vet 😍😍😍 haha dom verkar redan ha dykt upp enligt honom 😂 kram
SWEETKAY