Good vibes only

Alltså gud vilken härlig dag det var igår, en sån där glad dag på jobbet som avslutades med asgarv pga ett litet missförstånd. När jag kom hem kände jag att mina läppar behövde ett rött läppstift och jag njöt av ett glas rött.  Med tanke på alla bilder nedan så kan man tro att jag gör en vinreklam ha ha..
 
Har blivit så dålig på att ta bilder på mig  själv eller bara att uppdatera bloggen. Det här med bilder på mig själv är nog mer att jag har förlorat lite av mig själv för en stund så nu är det dags att komma på banan igen. Ha kul och bara njut av livet och vad det erbjuder.. Bloggen har fått lida mycket pga flytt och mycket jobb. Har så höga krav på mig själv så tänker att jag inte har något "av värde" (för vem?) att leverera så då skiter jag i allt.. Jag får nog tänka om där för från början så var det här min dagbok när jag började blogga år 2007 och var för min skull och inte någon annans. Tänk år 2007, alltså samma år som Kevin föddes. Asså nu snackar vi en oldie här..
 
Och vill jag lägga upp 100 bilder på mig så är det mitt val. Har så mycket idéer på bilder jag vill ta häromkring på mig. Dock måste jag skaffa mig ett nytt stativ för mitt gamla dog totalt, rip. Har ni tips på nått bra stativ dock inte så dyrt så hojta till.. Jag ska även försöka anvnda min lilla kamera som jag köpte när jag började vlogga. Den är perfekt att ha med för mer vardaliga saker om jag bara är iväg på nått över dagen...
 
Only Good vibes godingar. Idag är jag ledig och solen strålar som bara sjutton. Jag ligger så efter med mina odlingar så ni anar inte. Det enda jag hunnit göra är att ta sticklingar från mina pelargoner som jag även planterat om. Inte ett enda frö är sått, allså herregud. Eller jo, några stycken frön från en passionsfrukt. Har för mig att dom blir så fina växter så satte några och NU kommer dom. Tror närmare bestämt att idag är dagen som jag ska köpa jord och så lite inför sommaren. Jag har fått 2 st pallkragar av farmor så dom ska fyllas med massa godsaker. Har massa potatis som jag ska sätta, dom har börjat sticka ut så dom är verkligen redo för jorden så hoppas jag på potatis till Midsommar. Berit hörde även av sig igår och frågade om jag ville ha några tomatplantor så det tackade jag artigt ja till.. Då är dom redan på G så det är iaf några som ligger steget före så blir nog en tripp förbi henne och Hans. Men nu tror jag att jag ska ta och bege mig ut på en morgonpromenad för det är så härligt väder.. Stor kram till er ♥.
gagnef - långfredag