En dag i solens strålar

Igår var en riktigt härlig dag. Jag var mest ute och pysslade på gården hela dagen. Började dagen med en promenad och fick med mig en liten bukett med tussilago hem..Det är väl vår om något! Sen började jag sopa garageuppfarten och plocka med saker här ute. Julia kom även förbi en sväng och hälsa på samt lämnade tillbaka en tröja hon hade lånat av mig.
 
Jag och Kevin var iväg och handla en sväng på eftermiddagen och jag köpte äntligen hem jord/gödsel samt lite penséer så jag planterade ut dom i krukor. Vart även en förpackning med marsipanägg från Anthon Berg, mums vad gott. Är det påsk så är det.
 
Köpte även med påskfjädrar hem för lite mer påsk känsla här hemma så pimpade jag olivträdet med dom. Känner inte riktigt för att ta in ris pga pollen och olivträdet passade perfekt för lite pynt.
 
Kvällen avslutades med att vi grillade och myste rejält.
 
Idag lyser solen igen och det kommer bli en fantastisk dag, för mig blir det att studsa in i duschen nu och göra mig klar för några timmars jobb innan jag och Cissi stänger Ica för kvällen vid 18:00. Ikväll blir det lite påskmiddag här hemma och det ska bli så mys, mer från den middagen återkommer jag med om imorgon. Ha en superfin dag nu i solens strålar. Stor kram & Glad Påsk!
gagnef - långfredagen - påskafton - vår