Sick little puppy

Seriöst, har inte varit förkyld (eller sjuk) sen förra året. Har känt av nått i kroppen i flera veckor men det har liksom aldrig slagit ut och i Tisdags så var vi och kolla på Kevin´s sista träning i fotboll då det var match mot föräldrarna och jag vart så sjukt kall. Efter det så hände något... Dagen efter, på eftermiddagen var det som att någon vridit på kranen i näsan totalt och sen har det bara gått utför. Inatt hade jag så sjukt ont i skallen, tänderna, kindbenen och öronen så misstänker väl bihålorna. Jag är täppt i näsan, tycker det är drygt att andas, känner att det är jobbigt i lugnorna, hostar och har lite lätt ont i båda öronen nu samt känner jag absolut av kindbenen. PLUS att jag har mensvärk från helvete samtidigt och blöder som en stucken gris. Får man gräva ner sig nu?
 
Har smockat i mig lite glass i alla fall, det är väl ett måste som medicin 😇. Peanut Butter Cup från Ben & Jerrys är en av mina favoriter, tycker den är lite godare än Häagen Dazs. Vilken är din favoritglass?
 
Självklart är det här min jobbhelg och det innebär jobb Lördag-Måndag. Har varit borta 1 gång från ICA sen jag började där i Juni förra året och det var också förkylning samt feber och sen en gång för Kevin hade magsjuka. Jag hoppas verkligen inte att det blir värre för då pallar jag inte men ska åka ner nu och köpa medicin sen hem och kurera mig. Behöver verkligen sova, somnade vid 02-03 inatt sen vaknade jag vid 05 igen och natten innan sov jag inte heller mycket så sömn, alvedon och nässpray kanske får fart på imunförsvaret. Måste dock ner till Apoteket och köpa Alvedon innan jag får krypa ner. Fler som drabbats av höstens förkylning?
benandjerrys - höstförkylning - sjuk
2
Wysteriia

Krya på dig ♥

Har ingen favvoglass för är en chips/smågodis människa :P

Svar: Har alltid älskat chips i hela mitt liv, helt plötsligt ändrades det till glass och ostbågar/ostbågar ha ha. Äter nästan aldrig chips längre, tycker alla smakar typ fett..
Tusen tack Cecilia och ha en fin helg <3
SWEETKAY

Hemma Hos Felicia

ååh , glass är perfekt när man är sjuk och har ont i halsen!

Svar: jaa men eller hur! Dock hade jag inte ont i halsen men hostar mycket sååå de är fint med lite kylande effekt då ;)
SWEETKAY