Morgonstund - Tips på Medial läkning & Kostguide

Seg och tröttsam morgon idag, var in och åt frukost tillsammans med Kevin men nu är det bums ner i sängen igen med lite läsning. Är så sjukt trött, varit snorig och nyst till & från i flera veckor men inget händer mer än så. Har ont i svanken och skuldrorna så jag tror jag baxnar av alltså. Så läsning och vila en stund är precis lagom start på dagen.. Sen på eftermiddagen när Kevin kommer hem blir det lite städning.
 
Är det något jag lärt mig från min utmattning och fibro så är det att träning hjälper, hur jobbigt det än må kännas så då man har ont osv men JAG VET att så fort man kommer igång blir man både piggare och kroppen mår så mycket bättre. Gäller bara att försöka besegra tröttheten, sinnet och smärtan såå imorgon har jag bokat in mig på ett danspass på Friskis, något jag aldrig gått på MEN dans har jag velat hålla på med hela mitt liv så nu är det dags att sluta drömma om det och göra det istället. Asså jag älskar att utmana mig själv emellanåt, hur man växer som människa och man får nya erfarenheter samtidigt samtidigt som man är lite nervös. Ger en liten kick i vardagen.. Få se om jag orkar mig på lite Yoga på övervåningen på eftermiddagen också, det ÄLSKAR min kropp.
 
Dagens läsning blir några blandade tidningar med skönhet och mat. Nya ELLE ramlade ner i brelådan för någon dag sen men jag har nte ens tagiit av plasten på den OM det är något jag uppskattar så är det att hålla i en fysisk tidning så man får "vila" från telefon och dator en stund.
 
En av mina 4-benta bästisar är med
 
Sen tror jag att jag har tipsat er om dessa böcker förut men dom tåls att tipsas om igen. Jag som aldrig läser böcker utan mest bläddrar i kokböcker älskar verkligen dessa två. Den första är mer en förståelse om olika sjukdomar och hur man kan läka dom och den andra handlar mycket om kost, vad som läker en inifrån baserat på vad du stoppar i dig. Det gör så stor skillnad, tro mig.  Jag som börjat med sellerjuice till och från sen jag kom över vem och vad Anthony Williams är vet vilken stor skillnad det gör för kroppen. Så stor rekommendation över dessa två böcker om du är intressad av att lära dig med om kroppen samt kost. Stor kram till dig..
Anthonywilliams - MedicalMedium - daisybeauty - ellermatochvin - kicks - medialläkning
1
MalinLindfeldt

Kan även starkt rekommendera food pharmacys böcker. De är magiska 😍

Svar: Taaack!! Ska genast kolla in dom ❤️❤️
SWEETKAY