WOW för tjejerna på Hoss & Coca Cola kylen levererar

Hej på er, vilken fantastisk Söndag hittills. Solen strålar ute, det är verkligen en underbart vacker dag ute och vi började dagen men en nästan brunch fast det var frukost vid 10:00.. Plättar, bacon och frallor. Jag tänkte vara en duktig tjej och uppdatera min blogg som jag tänker göra varje dag dock hamnar massa andra saker före... Hur som helst, förra veckans feta kasse som kom med posten ↑. Nu var det inte bara den jag ville visa utan den FETA KYLEN som står här på övervåningen.
 
När jag tog dessa bilder så stod kylen på golvet först, sen bar vi upp en byrå som jag väntat på att vi skulle bära upp och då ställde jag kylen på den istället. Vart så mycket bättre.. bild på det längre ner.
 
Ellie ville så klart också vara med på bild
 
Kassen har jag inte hunnit packa upp än men jag har testat några av produkterna som jag fick nu och jag gillart. En är redan en STOR favorit sedan förut som jag har tipsat er om innan. Produkterna är från Colorwow och jag kommer skriva ett längre mer ingående inlägg om dom efter jag testat dom lite mer...
 
Här hade vi flyttat upp byrån och kylen hade kommit på plats, asså hur coolt!? Jag menar, walk in closet, sminkhörna/kontor samt en liten myshörna på en och samma våning. Som bäddat för mys! Kylen fick jag tag i Gratis genom en restaurang i Rättvik som inte ville ha den, dom hade haft den typ 1 månad men dom tyckte inte att den passade hos dom (lycka för oss) så den är så gott som ny.
 

Så Fredags kvällen startade jag och Björn på övervåningen i härbrä, liggandes på golvet...på den superhärliga mattan jag fyndade på IKEA i somras, med bubbel i handen och massa prat.. Tiden vi myser tillsammans ♥. Nu ska jag rycka tag i nån av pojkarna inne och plocka äpplen så jag kan koka lite äppelmos. Ha en riktigt fin Söndag.
 
 
 
cocacolakyl - colorwowhairnordic - hoss agency - mysfredag - prosecco