Vardagliga snaps från min lilla kamera

Häromdagen när jag skulle ut på promenad så kom jag på att jag har ju min lilla kamera (vloggkameran) som jag kan ta med och ta några bilder bara för att ta mer "vardagliga" bilder och nu undrar jag varför jag inte gjort det mer tidigare!? Jag förknippar fotografering direkt till dom stora kamerorna här hemma men jag ska verkligen bättre på att ta med den lilla... Hur som helst, det gör ju inte annat är regnar nu tycker jag. Ett riktigt höstväder deluxe men jag har faktiskt gått 3 promenader hittills denna vecka ändå. Det är nått speciellt med regnet ändå som är nice, dock kanske inte med dygnsura fötter men hey, det finns faktiskt en dusch man kan ta när man kommer hem och torra kläder.
 
Skulle nog dock behöva införskaffa mig ett par nya promenadskor för mina är så utslitna så det är hål i skorna vid stortårna. Jag gillar asics skor bäst att promenera i för det är bra dämpning i dom och jag kan få ont i benhinnorna annars..
 
 Igår när jag var ut så glömde jag bort att ta med kameran och det blir jag lite arg på mig själv för. När jag kom till denna plats så var det helt spegelblankt och det var så vackern med alla höstiga färger på träden runt omkring. Får hoppas på fler såna fina dagar så jag verkligen kan visa er magin.
 
Ganska blöt tjej men ganska glad ändå. Men bra musik i öronen så går allt...
 
Återkommande känsla under mina 3 promenader jag hunnit med denna vecka. Har varit så sjukt dålig på att ta promenader på slutet men det ska ändras nu. Känner mig verkligen så mycket piggare och sover som en jäkla stock om nätterna. Så istället för att sitta hemma och glo så avverkade jag en stund för mig själv. 12.6 km hann det bli och jag tror inte att det blir någon promenad innan jobbet idag för det ser inte så ljust ute på regnet fronten.. Blir nog desto fler promenader och aktiviteter nästa vecka. Jag frågade på min instasnap under veckan  om någon var sugen på någon sorts peppgrupp/gemensam spotifylista  osv och det var några som var intresserade av det men jag vet inte riktigt vad man ska skapa. En facebookgrupp? En insta DM grupp?
 
Kan lova att skorna och kläderna åkte direkt in i tvättmaskinen efter den här promenaden som nog var den blötaste av dom alla...
 
Medans jag fixade nått att äta så övervakade den här besten Ellie som satt på golvet nedanför bordet och åt. Han är så sjukt busig emellanåt och vill busa med henne MEN det enda hon gör är att fräsa åt honom.. Ibland låter det som om det är jordens catfight men det är snarare hon som låter mer än för vad det är.
 
Ägg och avokado fick det bli efter promenaden..
 
Samt så testade jag den här som kom i en senaste The Healthy Box. Den var faktiskt riktigt god och fick fart på mig. Jag dricker inte te.x Nocco etc ofta men ibland så behöver jag få fart på röven när jag t.ex ska jobba/träna och då kan jag dricka en, asså vilken energi jag får då. Dock kan det bli bakslag ibland då jag ger så mycket energi under den tiden jag har den i mitt system så när den väl försvinner är jag så sjukt slut eller så kommer det dagen efter. Kanske blir extra påverkad p.g.a min fibro och min gamla utmattning.. Så jag skulle aldrig kunna dricka sån här varje dag men ibland så och som sagt, den här var riktigt god.
 
Nöjd tjej som ÄNTLIGEN kommit igång med promenader ♥
 
Vad tycker ni , ska jag försöka få in mer såna här inlägg? Lite random och snaps från lilla kameran... Dags att sätta fart här, jobbet kallar om någon timme så lite mat i magen och smink i ansiktet behövs. Ha en riktigt fin och mysig Söndag.
djurås - healthybox - minvardag - naia - promenad - randomsnaps
1
Anonym

Ja. Det tycker jag Linda. Ha en trevlig Söndag :-)

Svar: Tack! Detdamma :)
SWEETKAY