Cause here name is Ari

Nog är det väl något speciellt med att klä ut sig en stund och låtsas vara någon annan. Låta sminkpenslarna bara flöde över huden och vips utan någon sorts plan så bara händer det. Ibland så sätter jag bara igång med sminket, eller oftast så tänker jag: - Jag ska bara ta på mig LITE smink, sen slutar det med massa smink. Ja, enligt mig i alla fall. Finns dom som sminkar sig desto mer, men för mig är detta mycket då jag mest går runt osminkad annars här hemma.. Och älskar verkligen att ha olika peruker på mig, det gör det bara så mycket bättre.  Dock skulle ett frisör besök behövas för min kaluffs ser ut som nått gammalt råttbo.

Vet ni att jag tror så här: Min uppväxt, barndom och hela det köret var så fyllt av massa tråkigheter & allvar, kändes som att vara på flykt mest hela tiden, från känslor, människor etc så nu när jag äntligen "växt" upp och fått börja ventilera av mig av tankar, känslor, få upptäcka vem jag verkligen är så får jag äntligen vara den där lilla flickan som bara ville vara en liten flicka, som liten. Att få sminka sig, klä ut sig etc... Det är väl dom flesta små flickors dröm.  Att bara få ha sina drömmar där och då. Att bara få leva och ha kul. Det är det jag försöker med nu..

Vi gör olika resor i livet, alla har vi gammalt bagage vi vill bli av med men låt inte det definera vem du är idag och framåt... Du kan aldrig ändra det som har varit endast vad som komma skall. Jag försöker lära mig av alla läxor jag varit med om i livet och inte låta Kevin kanske göra samma misstag som mig. Nog för att han också kommer göra sina misstag, det hör liksom till men det kommer inte vara precis lika allvarliga som mina under barndomen. Kommunikation, ärlighet, kärlek och förståelse för andra människor är så otroligt viktigt. Alla upplever saker på olika sätt i livet därför är det SÅÅÅ himla viktigt med kommunikation och att man försöker förstå & respekterar varandra vad det än gäller. Allas åsikter är lika mycket värda och lite självinsikt är väl bara bra? Jag vill då bara växa, lära mig mer om mig själv, utforska, jobba på det som man är dåligt på och bli bättre etc etc. Utveckling! Det är ju bara kul..
kommunikation - självinsikt - ärlighet