Test: Fudge Clean Blonde Damage Rewind

Igår fick jag hem ett paket med produkter från Fudge som ska ta bort gula toner i håret och visst jag är inte lika blond som jag har varit men jag har blonda toner och varma i håret så jag var riktigt pepp på att desa produkter som jag läst om 1000 ggr om att dom ska vara så bra. Tog några bilder på mitt hår innan jag gick in i duschen och några efter jag duschat, tvättat håret och blåst det. Jag tog före och efter bilderna på exakt samma ställe, framför ett fönster och bilderna är helt oredigerade så dom kommer direkt från kameran.
 
Lite info om dessa produkter:
Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo/Balsam från Fudge tar effektivt bort gula och varma nyanser i blonda hår utan att vare sig torka ut eller slita det minsta på håret.
 
• Violetta mikropigment bekämpar omedelbart gula nyanser i blont hår.
• Opti-Plex™ Technology stärker och skyddar håret för att hålla det i perfekt skick.
• Starkare, glansigare hår med jämnare fjällskikt redan efter en användning.
• Håret skyddas mot färgförlust och skador från värme, styling och miljö.
• Sulfatfritt silverschampo.
 
 
Eftersom jag aldrig testat denna produkt förut så visste jag inte hur länge jag vågade ha den i mitt hår så det inte skulle bli blåa nyanser därför hade jag produkten i cirka 2 minuter endast för att få kläm på den. Och visst det är väl ingen sensations skillnad MEN jag ser en skillnad. Håret är inte alls lika varmt på bilden till höger som den till vänster.
 
Kan säga att jag är ännu mer sugen att bli mer blond nu för när jag kom ut i härbrä och kollade mig i spegeln framifrån framför mina makeup speglar med det kalla ljuset så log jag, åh jag vill bli blond nu kände jag bara. Nästa gång så ska jag absolut testa produkten lite längre, verkligen låta den sitta men det är ingen produkt jag kommer använda varje gång jag tvättar men lite då och då frö att fräscha till skallen. Kan känna på mitt hår att det inte är lika lent som det brukar vara men när jag tvättade mitt hår sist så hade jag även haft i inpackning kanske därför jag  relaterar till ett lenare hår. Sen tycker jag mitt hår ser mer matt och tråkigare ur på efterbilden, tunt och flygigt. Men så kanske det alltid ser ut när det är nytvättat, brukar inte ta bilder på mitt hår precis då blir svårt att jämnföra det.
 
Har du testat Fudge? Vad tyckte du? Vad jag förstår så är det här är uppdaterad version av Fudge produkterna så den ska vara bättre än den innan, skonsammare mot håret te.x.
 
fudgecleanschampoo - fudgesilverschampoo - föreochefter - test