Color WOW - Jag säger bara WOW!

(Detta inlägg innehåller pressutskick och reklamlänkar)
 
Ungefär i våras eller om det var till och med förra vintern så testade jag en produkt från Color Wow för första gången och jag vart såld direkt. Den fick mitt hår att förvandlas från ett tunt, flygigt och typiskt skandinaviskt hår till ren magi. Asså den känslan när jag drog fingrarna genom håret efter jag blåste det första gången, jag lovar er att det är ett minne jag sent kommer att glömma. När min lilla testflaska tog slut så köpte jag en ny fullstor direkt, det var liksom ingen tvekan om saken så ni kan ju gissa om jag vart överlycklig när jag fick hem en fet kasse med deras produkter för att testa för några veckor sen och som jag nu ska introducera för er. Jag har även visat hur en produkt funkar inne på min instasnap idag om ni vill se mer om deras produkt Dream Coat. Ni hittar den på sweetkay78.
 
 
Lite info om Color Wow:
Color Wow (ett Federici-märke) grundar sig på en 25-årig historia av prisbelönad skönhetsproduktinnovation. Deras banbrytande team, ledat av grundaren och VD Gail Federici, är känt för att identifiera omöjliga konsument ”smärtpunkter” och lösa dem med uppfinningsrika, effektiva lösningar.

Från att vara den första att tämja frizzhet, lösa hårproblem och hitta innovativa lösningar har dom fått ett rykte som vinner priser och lever vidare för att bli ikoniska skönhetsprodukter. Dom tog även bort alla silikoner och mjukgörande innehåll ur schampon för att schampon ska enbart vara rengörande. Colow Wow har även satsat mycket på att lösa problem med färgat hår (som väldigt många har) genom att byta ut de rengörande sulfater från schampon till snällare ämnen som inte drar ut färgen lika mycket.
 
Color Security Shampoo innehåller - INGA SILIKONER - INGA SULFATER - INGA KONDENSERINGSGASER - INGA FRÄMMANDE INGREDIENSER!

Innehåller INGA ingredienser som finns i typiska schampon som kan missfärga, tynga ner håret eller hindra hårväxt. Avancerad sulfatfri teknik som löddrar rikligt utan att lämna rest-produkter i håret. Håret blir rent och din färg får en WOW-effekt! Finns → här

 
Color Security Conditioner - Till skillnad från typiska balsam så är Color Security Conditioners unikt formulerade med: Inga typiska konditioneringsingredienser som kan oxidera på håret, förvränga färgen eller färga det mässingsfärgat.

Omedelbart mjukgör, återfuktar och reder ut färgbehandlat hår med endast genomskinliga, icke-färgskadliga medel. Framtagit för fin till normala och normala till tjockt hår. Den perfekta partnern till Color Security Shampoo! Balsamet innehåller 8 icke-mattande revitaliserande och mjukgörande medel för en klarare färg och spänstig och silkeslen textur. Finns →  här

 

Raise the Roots Spray  - Skapar lyft och volym hela dagen. Håller håret flexibelt och hanterbart. Utvecklad med ingredienser som håller håret smidigt och mjukt - aldrig klibbigt, sprött eller styvt. Unik förtjockningharts som bildar ett stöd runt varje hår, skapar volym och omedelbart lyft. Innehåller UV-filter och kristallklar stylingharts som inte kommer gulna eller göra håret mörkare. Finns → här.

 

Kale Cocktail Bionic Tonic - Stärker omedelbart upp hårets struktur genom att återställa vitala bindningar i håret! Stå-förstärkning KALE COCKTAIL har kliniskt visat sig göra håret 2x starkare på bara en användning! När man färgar håret försämras de inre bindningar som håller håret starkt och spänstigt. Detta kraftfulla tillskott med svavelrik Standkål, proteinbaserade aminosyror och B-vitaminer hjälper till att stärka upp vitala bindningar i hårstrået. Förstärker, reder ut och reducerar dramatiskt kluvna hårtoppar efter bara en användning. Finns → här.
 
Carb Cocktail Bionic Tonic - Binder samman ett yttre återfuktande lager som återställer silkeslenhet & spänst i håret. Banbrytande ”leave in Bionic tonic" –tillskottet CARB COCKTAIL ger fint och tunt hår massiv volym och textur. När man färgar håret tappar håret sina proteiner som kan resultera i att man får tunna och spröda hårstrån. Denna kraftfulla ”proteinbomb” förbinder en viktlös carb-complex (cellulosa, havrekli och majsstärkelse) till hårstrået, vilket direkt skapar tjockare och friskare hår. Denna Care Cocktail verkar som stärkelse på fint och sprött hår och bygger upp hårstrået så det blir starkt och tjockt. Finns → här.
 
(Det är alltså denna som jag skrev om i början)
 
Dream Coat Supernatural Spray - Prisbelönt fuktighetsförsegling som stoppar håret från att bli en frizzbomb vid blött och fuktigt väder.  Aktiverad av värme och håller upp till 3 tvättar. Du behöver se det för att tro det, men det är fuktighetssäkert ... plus silkeslen textur! Håller upp till 2 till 3 schampon! Färgkemikalier lämnar håret poröst och sårbart för fuktighet. Fukt trycker sig in och håret blir puffigt och frizzigt!  DREAM COAT, inspirerad av ny textilteknik, täcker varje hårstrå med en osynlig vattentätningskåpa.
 
Värmeaktiverad polymer arbetar för att komprimera, dra åt och tät hårstråna. Håret är övernaturligt-slät, mjukt och super-silkeslent.  Till skillnad från typiska "fuktighetsskydds" -serum kommer Dream Coat inte att byggas upp vilket tynger håret ner håret eller göra det oljigt. Effekten varar upp till 3 schamponeringar. Finns → här.
 
 
På första bilden finns även produkten Get In Shape  - Ger håret styrka och flexibel stadga samtidigt som det är enkelt att styla. Högteknologiska elastiska ingredienser skapar naturlig, flexibel stadga, utan att bygga upp eller blir sprött. Högglansig, genomskinlig harts skapar en maximal glans som gör hårfärgens utseende mer dimensionell. Kommer inte matta ner eller göra håret mörkare. Finns → här.
 
Style On Steroids Texture Spray - En snabb explosion av fantastisk sexig texture utan att påverka din färg! Det enda textur sprayet som är framtagit för färgbehandlat hår. Finns → här
 
Cult Favorite Firm + Flexible Hairspray - Frisörens val av hårspray för färgbehandlat hår. Ett hårspray som är fast men arbetsvänligt som inte påverkar hårfärgen. Torkar snabbt med fast stadga och UV-skydd. Finns → här
 
Jag har testat alla produkter MEN 2 av dom lite mindre och det är Get in shape och Raise the root, så dom kan jag inte säga så mycket om än. Jag måste utforska dom lite till men absolut så ligger Dream Coat på första plats. När jag har tvättat håret med schampoot och balsamet så tycker jag att mitt hår känns tjockare i duschen än vanligt. Andra produkter som jag sträcker mig efter jag använt Dream coat är absolut kale & carb cocktail, Antingen kör jag bara Carb cocktail eller båda tillsammans men har inte hunnit testa endast kale cocktailen själv. Jag gillar dom produkterna, kan inte riktigt sätta fingret på det men nått gör det. Efter det så brukar jag ibland avsluta med både Style on steriods och Cult favorite firm. Efter att jag har börjat testa dessa produkter så har jag INTE sträckt mig efter något annan hårprodukt så bara det säger väl ganska mycket. Ska fortsätta att testa produkterna ett tag till....
 
Har du testat deras produkter? Vilken i så fall och vad tyckte du?
colorwow - colorwowhairnordic - hårprodukter