Favoriter: Micellar Vatten + Cleanser

Idag tänkte jag tipsa er om två stycken favoriter i badrumsskåpet när det kommer till rengöring. Den första är ett micellar vatten från Bioderma som heter sensibio H2O och om du inte vet vad ett micellar vatten är så är det ett rengöringsvatten och just detta så använder jag som sista produkt i min rengöringsrutin. På morgonen så använder jag endast detta och drar över ansiktet med en bomullsrondell.
 
Rengöringsvattnet lämpar sig till dig med känslig hud och det tar skonsamt tar bort makeup från både ansikte och ögon. Rengöringen innehåller en micellelösning som effektivt tar bort orenheter samtidigt som hudens naturliga balans bevaras. Med extrakt från gurka och lakritsrot som hjälper till att lugna huden. Känner mig verkligen fräsch i ansiktet efteråt.. Och inte svider det i plånboken när man köper den heller, runt 135:- hos apotea.se.
 
Näst på tur är en cleanser från Emma Hardie och den här har jag tipsat er om förut men den tåls att tipsas om igen! och flera ggr om... Den här är dock lite dyrare än micellar vattnet. Cleansern kostar runt 600:- hos Lookfantastic.
 
 
Emma Hardie Moringa Cleansing Balm:
Denna lätta men ändå intensivt återfuktande Cleansing Balm är perfekt för alla hudtyper, vilket förmodligen är en av anledningarna till dess stora popularitet. Rengöringen passar för daglig användning och hjälper till att rengöra, återfukta och revitalisera utan att lämna en oljig film på huden tack vare sin unika blandning av ingredienser. Rengöringen är berikad med moringafröextrakt, vild havsfänkål och citrusoljor, som alla hjälper till att föryngra trötta och uttorkade hudtyper.

 • Moringafröextrakt – Tack vare dess antioxidantfördelar, hjälper moringafröolja till att skydda huden mot skadliga miljöangripare. Oljan är också väldigt fuktgivande utan att kännas fet, vilket gör den perfekt för alla hudtyper, inklusive blandhy.
Vild havsfänkål – En av de bästa, men relativt okända hudvårdsingredienserna. Vild havsfänkål hjälper till att hålla huden klar genom att rengöra porer och påskynda cellförnyelsen för en klarare hy.
Vitamin E – Naturligt fuktgivande och essentiellt för frisk hy med lyster.
Essentiella oljor från apelsin, neroli och mandarin – Dessa  oljor hjälper till att göra huden klarare och slätar ut fina linjer och rynkor.

 
What it does:

• Rengör porer och återfuktar huden
• Gör huden fyllig och mjuk
• Tar bort smink
• Minskar porernas synlighet
• Fräschar upp färglös, torr, uttorkad och äldre hy
• Lämplig för alla hudtyper
• Med olja från vindruvskärnor sötmandel, moringafröextrakt, vild havsfänkål och E-vitamin
• Massera in en liten mängd på ansikte och hals
• Blötlägg trasan i varmt vatten och ta ut den
• Kan också användas som en fuktgivande ansiktsmask
• Kommer med en mjuk rengöringstrasa
• Vinnare av Cosmopolitan Beauty Award 2010 och 2012
• Maskintvätt
• 100 % bomull

Emma Hardie Moringa Cleansing Balm kommer med en exklusiv mikrofiberduk, som har två sidor för förbättrad rengöring. Den ena sidan är en skonsam muslinduk, och den andra är en mjukare mikrofibersida som hjälper till att jämna ut och polera huden.

1. Ta en hasselnötsstorlek av Emma Hardie Moringa Cleansing Balm och massera in i huden.
2. Ta dig tiden att verkligen arbeta in produkten i din hud, då det även hjälper dig att koppla av och varva ner.
3. Skölj rengöringsduken under varmt vatten och ta bort rengöringen med hjälp av båda sidorna för en mild exfolierande och mjukgörande effekt.

Tips:
Använd som en närande, skyddande balm på läppar, nagelband och andra områden av torr hud i och kroppen.  Det bästa av allt! → Använd som ansiktsbehandling över  natten -  huden blir hydratiserad jämnare och mer ungdomlig. Den är helt fantastisk på huden och doften påminner om Kerstin Florian produkter.
 
Har du testat någon av produkterna?
 
Bioderma - cleanser - emmahardie - favoriter - micellar