En mysig Söndagslunch på Brothers i Rättvik

Igår så åkte jag och Björn upp till Rättvik på bakluckeloppis och jag sprang på ett fynd direkt men det visar jag i denna veckas vlogg för jag vloggade hela dagen igår. Trodde jag tog mer bilder än jag hade gjort igår men det vart några bilder iaf som jag tog med vloggkameran ( och nog märker jag stor skillnad på den och systemkameran) från den supermysiga och otroligt goda lunchen nere på Brothers i Rättvik. Var så himla länge sen jag träffade på Michell som äger det så vi var dit för att äta lunch och jag passade även på att ta ett glas rose. Asså det var så himla mysigt att sitta där och maten var SÅ god! Jag passade på att ta en räkmacka och Björn tog en hamburgare..
 
Dock ville inte kameran fokusera på den ha ha..
 
Björn hade inga laktospiller med si så han åt hallonsorbet till dessert, och jag....
 
 ...tog en friterad camembert med hjortronsylt, friterad persilja och fläder/citrus sorbet. AMEN LÄGG AV, vad gott! Jag har nog aldrig ätit det, eller kanske men jag minns inte och pappa babblar JÄMT om friterad camembert... NU fattar jag varför! Det är absolut en ny favorit.
 
 
 Ni kan ju gissa om jag var nöjd med denna lunch ♥
 
Har sagt till Björn att vi kan ta tåget ner till Borlänge eller upp till Leksand/Rätttvik och käka en tidigare middag (än hemma som ofta blir ganska sen) och njuta av nått gott glas vin sen ta tåget hem igen lite senare. Ni kan ju gissa om jag fick mer smak nu efter denna lunch att dra iväg igen snart. Vi är ju otroligt dåliga på att gå ut och äta. Är du ute ofta och äter?
brothers - dagensoutfit - lovemoschino - lunch - outfit - rättvik