B/W series & Ny vlogg

Svart/Vita bilder är verkligen speciella på sitt egna vis ooch jag tycker dom är så himla vackra. Vet inte varför jag inte lägger upp mer av såna bilder för jag älskar verkligen dom så jag får göra mer av det jag älskar. Just dessa bilder är tagna under veckan när jag frågade Björn om han kunde följa med och fota mig precis vid solnedgången.. Och nog fick vi många fina bilder allt. Kommer mer bilder...
 
Precis innan vi skulle åka frågade Björn mig om vi skulle byta till mitt 50 mm objektiv för det använder jag jämt och på kameran så satt 85 mm objektivet men jag sa faktiskt att vi testar nått nytt idag. Ibland måste man gå utanför sin comfort zone och göra nått helt nytt för man kan upp täcka så mycket coola saker då och växa som människa och nog är jag glad att vi körde med 85 mm objektivet, blir verkligen att testa det fler gånger.
 
Ä l s k a r den här bilden sååå mycket ♥
 
Jag har gått utanför min comfort zone flera gånger denna vecka och en av dom gångerna är med i veckans vlogg som finns på min Youtube-kanal där jag bokar in mig på ett helt nytt träningspass (för mig), jag ville verkligen hoppa av precis när jag skulle stämpla in men jag gick emot mig själv och bara körde. Gissa om jag var nöjd efteråt... och stolt. Vill ni se den vloggen finns den → här. Jag tipsar även om mina senaste skönhetsprodukter som jag köpt in och nog finns det några nya favoriter där. Nu är det dags att göra mig klar för ett arbetspass på ICA. HA en superfin Lördag finisar.
dalarna - solnedgång - stolt - svartvitabilder - utmanadigsjälv - vlogg