Acasia Start Me Up Sheet Mask

Hej på er, hoppas att allt är tipp topp? Nu var det verkligen länge sen jag la in en före och efter bild när jag testar något, eller när jag sminkar mig. Nu när jag satt och kollade igenom dom här bilderna så vartg jag påmind om hur roligt detta är såå jag M Å S T E göra sånt här mer för min skull. Men ni vet, alla andra och hemmet säts före. Tror jag får planera om lite bättre..Eller så kanske jag bara inte ska göra lika mycket som nu för att sättta mer tid till sånt jag tycker är kul och som bara gäller mig.
 
Idag så testade jag på en sheet mask från märket ACASIA och masken heter Start me up sheet mask och är en svart sheet mask som bl.a innehåller svart kol och retinol. Masken har till och med öglar för att kunna sätta runt öronen så den verkligen håller sig kvar på plats och inte försöker smita iväg. Masken fick jag faktiskt av supergulliga Johanna som skickade hem ett välfyllt paket med produkter hon hade dubletter av. HELT SINNES vad fina grejer ♥. Självklart vill jag skicka något tillbaka men jag måste först försöka att samla ihop lite produkter... Men den som väntar på något gott ;).
 
Info om sheet masken från ACASIA´s hemsida:
Ge huden extra kärlek med denna svarta arkmask framtagen med aktivt kol från bambu, genomfuktad med retinol som effektivt avlägsnar orenheter, förfinar porer samt ger ökad lyster och spänst till huden. Arket är ansiktsformat med hål för ögon, näsa och mun och har öglor för att fästa runt öronen för extra bra passform och effekt. Den har dessutom ett parti som tar hand om området under hakan. Passar alla hudtyper utom den riktigt torra huden.

Efter användandet känns huden ren med en förbättrad struktur, lyster och en jämnare hudton.

(Bambukol är ett mycket miljövänligt och naturligt nedbrytbart material. Kolet har en naturlig antibakteriell effekt samt är en mineralrik och naturlig antioxidant som renar huden och samtidigt balanserar hudens pH - värde.)

How to: Öppna aluminiumpåsen och veckla ut arket. Placera masken över ett väl rengjort ansikte och fäst därefter de dubbla ”hällorna” bakom öronen. Låt masken ligga på i 15–20 minuter. När du har tagit bort masken masserar du försiktigt in överflödigt serum i huden. 

 

Detta är en bild innan masken, jag har endast tvättat mitt ansikte med en mild rengöring (och vatten som självklart torkar ut huden, vet inte varför jag inte tog min toner 😫) eftersom det är morgon och baddat av ansiktet. Kan säga att innan jag fick på masken och fotat bilden så trodde jag ansiktet skulle trilla av ha ha. Nej men nu när det är så kallt klimat och luften är så torr så kan jag lova att min hud är torr som fnöske. Det kliar och jag vill bara smeta in mig med 1000 % återfuktning..Lika mina händer, jesus vad torra! Likaså kropp och fötter... behöver all återfuktning i världen 😅.
 
Som ni ser finns det öglor på sidorna så ma kan trä dom runt öronen, jag själv gillar den här funtionen och önskar att alla sheet mask har det. Har du testat masker med dessa funktioner?
 
Ursäkta, kolla mina läppar! Ni som följer mig på instasnap vet exakt vilken min nya favoritprodukt på läpparna är. Ett inlägg kommer om det inom kort...
 
När jag satte på mig masken så kände jag verkligen att det hände något där under och eftersom jag kände mig så torr innan jag fick på mig den så tänkte jag några gånger om detta verkligen var bra för mitt ansikte men känslan gick över efter ett tag. En känsla efter ett tag är som att något skulle stå och blåsa vicks blå på dig i ansiktet ungefär, kände mig även väldigt tight. Kanske det berodde på själva masken som sitter ganska tight i ansiktet ha ha..
 
Dessa bilder är dock tagna med 2 olika objektiv så det är lite ljusskillnad men jag satt på exakt samma ställe men nog ser jag fräschare och jämnare ut i huden på den högra bilden än den vänstra där jag ser mer matt ut. Mer lyster i huden också på den högra och jag kände mig tightare faktiskt..
 
Alla dessa bilder ovan  är precis tagna efter jag tog av mig masken så jag har inte smort in ansiktet med något för att ni skulle få se exakt hur den ser ut i huden.
 
Sen smorde jag in mig med mina hudvårdsprodukter och jag kände mig lite mer återfuktad. Dock nu, efter några timmar efter jag smorde in mig så känner jag mig torr på kinder igen och vill bara smeta in mig med något återfuktat. Dock beror inte det på sheet masken utan med vintern som är på ingång.
 

Har du testat denna mask? Borde kanske testa mer masker här? Hur som helst, hoppas ni uppskattade inlägget och att ni vill ni ser mer av dom? Kommentera eller tryck påunder bilden. 
acasia - bblogger - beautyblogger - dalarna - sheetmask - skönhetsblogg