Osminkad, tacksam, ödmjuk, liveshow & inspiratör

 
God morgon, min morgon kanske inte är så god för jag vaknade med sprängade huvudvärk. Verkar vara en återkommande känsla just nu, så ska äta upp min frukost och ta ett avslappnande bad som jag har tänkt göra i några veckor nu men slutar alltid med en dusch. Fotot ovan tog jag nu på morgonen, all natural, utan smink och nästan nyvaken. Man ska inte vara så rädd för att visa sig helt naturlig, det är så vi är skapta och allt har med självkänsla att göra. Något som jag försöker bygga upp, som så många andra, så idag tar jag steget till en bild utan smink för att uppmuntra fler att göra detsamma. Alla är vi vackra varelser på olika sätt och har du ett vackert inre så lyser det igenom till ditt yttre. Jag har supermycket fräknar i ansiktet, något som man kanske inte tänker på när man ser bilder på mig och jag såg även att Kevin har börjat fått fräknar, sååå sött tycker jag. Alla mina syskon är likadana, vi är en fräknig liten syskonskara som binder oss samman.
 
 
The naked truth, take it or leave it.
 
 
Igår mös jag bara runt hemma hela dagen, det var så skönt och jag älskar min nya, ribbade klänning ifrån H&M. Måste vara det skönaste jag äger just nu och hade velat ha en till i storlek S då jag tyckte den här var lite stor uppe vid bysten men såg att dom var slutsålda så jag är så glad att jag har en i alla fall. Kostar endast 99:- också, ett bättre köp med andra ord. Så snyggt med ett converse till eller mina älskade Nike Superstar skor.
 
Dags att äta klart, mysa ned i badet med lite lugn skön musik som strömmar ur högtalarna innan det är dags att göra sig iordning för att åka och hämta min älskade son, som jag saknar honom. Imorgon börjar han fotbollsskola, han har fått nya fotbollsskor och benskydd av sin morfar så han är laddad till max. Själv måste jag fortsätta provbaka för på Fredag, Midsommarafton, så ska jag vara med i en livesänd talkshow som kommer sändas direkt här ifrån Falun. Jag ska bjuda på något gott som passar till Midsommar, ska bli så kul och är så tacksam för att jag fick förfrågan om att få vara gäst i programmet. Jag kommer att berätta lite mer om det under veckan när jag har mer info. Inställt..
 

Jag fick även en till förfrågan under veckan som gjorde mig lite rörd och det var att ha hand om Falun Borlänge Regionens Instagram konto under en vecka då dom ser mig som en inspiratör. Dom arbetar med att lyfta kreativa och inspirerande personer i våran region (Falun, Borlänge, Ludvika, Gagnef, Smedjebacken och Säter). Tanken är att man ska ge sin egna bild av regionen under en vecka och det ska bli så roligt. Under vecka 27 kommer jag sköta det kontot och du kan följa det kontot redan nu på instagram under namnet fbregionen samt se andra inspiratörer på deras hemsida fbregonen.se. Tacksam är ledordet just nu i mitt liv och ödmjukhet.
 
dalarna - liveshow - regionen - tacksamhet
5
Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Men åh så roliga förfrågningar du får! Det förtjänar du verkligen!! :)
Och du, du är lika fin oavsett om du har eller inte har smink på dig :)

Svar: Ååh tack Bea <3
Linda

Har du slutat jobba på Maxi?

Svar: Nej det har jag inte.
Linda

cathleendf4

Started unusual spider's web project
web app developers top android free game top android mobile phone download apps on android xxx vedio for download
http://android.adult.games.yopoint.in/?gain.tori
android market store app theme android phone hd movie app download como descargar aplicaciones gratis en android sexy girl all

alvinpt1

Chit my altered engagement
http://whipme.yopoint.in/?diagram.ashanti
sex film erotic romance publishers phone erot erotic definition adult pictures

bethii1

My novel time
live wallpapers apk free download free mmorpg android games mobile sexy theme free android mobile wallpapers games googie
http://erotic.apps.android.blogporn.in/?post.maya
nexus android tablet phone wallpapers hd download games free downloading hd phone wallpapers download android per pc