Veckans bästa ♥

Jag har fått höra ett x antal ggr denna vecka att jag är en dålig mamma av en viss person och jag vet själv att jag är en väldigt bra och stark mamma som alltid har funnits där för Kevin under hela hans uppväxt men ändå så blir man ledsen när någon säger så. Jag jobbar och sliter för att vi ska kunna ha det bra, jag försöker finnas där för honom till 200% men ändå räcker inte tiden till ibland. Självklart behöver jag också, precis alla andra människor få andas ut ibland och få egen tid men då är det tydligen fel !? Jag är inte perfekt, är det mitt brott!?

 

Jag mår väldigt bra just nu, jag har vänner/arbetskamrater/familj som jag älskar massor, jag tränar, jag lever livet och varför ska jag inte få göra det!? Man lever EN gång, varför inte njuta av det medans man kan!?

 

Kevin ♥ är det viktigaste som finns i mitt liv, han är och förblir min ögonsten. Han gör mig till en bättre människa för var dag som går. Ta inte det ifrån mig..

 

 

Igår när jag hämtade Kevin ifrån dagis så sa hans lite äldre dagis fröken en sak som gjorde mig så otroligt glad och det stärkte mig, det var precis vad jag behövde.

 

Hon sa:- Linda, jag tycker du är en sån duktig mamma. Du är så härlig och bra med Kevin.

Jag blev så glad och sa; -Men gud, tack..!

-Men jag tycker verkligen det, säger hon.

 

Helt utan anledning sa hon det när jag skulle sätta fast Kevin i bilen.

 

Tack

4
MarieAngel

Jag håller med dagisfröken<3

ella

men snälla hur kan nån vara så dum:(??fattar ej!!!klart du är en super duper bra mamma=)å ja man måste ju få leva !!herregud att folk orkar!?

KRAM å försök ej bry dig.kram på dig å Kevin=)

Sara

Men vad är det för människa som beter sig så?!! Jag hoppas att du inte tar åt dig allt för mkt! Så länge du OCH Kevin mår bra är det väl ingen som ska lägga sig i....

Smsa Låna

Jag hoppas att du fortsätter med att uppdatera din sida - den har verkligen potential :)!