Kräftcocktail
4 portioner
♦ 1/4 isbergssalladshuvud
♦ 10 sockerärtor
♦ 4 champinjoner
♦ 2 tomater
♦ 1 kruka dill
♦ 1 burk kräftstjärtar á 360g
♦ 1 dl lätt creme fraiche
♦ 3 msk majonäs
♦ salt och peppar
♦ 1 citron
1. Strimla isbergssalladen och sockerärtorna fint. Skölj och skiva champinjonerna tunt. Dela tomaterna och gröp ur kärnhuset, strimla tomatköttet. Plocka & skär dillen. Låt kräftstjärtarna rinna av och pressa ur all vätska.
2. Blanda sallad, sockerärtor, champinjoner, tomater, dill och kräftstjärtar med créme fraiche och majonäs.Smaksätt med salt, peppar och några droppar citron.
3. Lägg upp salladen i portionsglas och stick ner ett knäckebrödsstick vid sidan.

Oj det där lät super gott:) jag måste lägga till dig på bloglovin för det här receptet får jag inte tappa bort:) ska nog prova det när jag kommer hem igen!